magarusulmarius Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 salutare plecare vineri in jur de 16 00 , ca sa mai si muncim putin vineri pe traseul buc - ruse - razgrad - sozopol, cam 350 km seara ajungem pe la 21 30 sau la cat ajungem cu berea in mana la o terasa din golful acela frumos , vezi poze,,, ziua se pot inchiria camere de la particulari, fara probleme ,dar avand in vedere ora la care ajungem ar trebuie rezervate niste camere sambata : baitza, mers pe jos pe stradutele cu pisici din oraselul vechi, poate o tura pana la raul ropotamo si plimbare cu vaporasul de pe rau in aval pana la mare, seara papa si bere pe la terasele acelea din golf duminica , lalaiala pana pe la 13 00 , papa apoi spre casa https://www.infotour.ro/ghid-turistic/bulgaria/sozopol/ /www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g939861-d7106663-Reviews-Ropotamo_Nature_Reserve-Primorsko_Burgas_Province.html http://www.traveleuropa.ro/obiective-turistice-sozopol/ pt cei fara cont , contact la magarusulmarius@gmail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Been there, several times. Misto. Bate Nessebar la coorool gol ca si oras cetate...plaje misto. Merita. Pacat ca nu pot veni si eu. Recomand destinatia 100%/. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Been there, several times. Misto. Recomand destinatia 100%/. +1! Pt mine insa sunt cam multi km pt o singura zi "plina" acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Corect. Totusi eu m-as baga, daca nu se face trenuletul. Maxim 3-4 motoare. Ce-i mult, strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Suna bine. Vin si eu, doar ca voi pleca Vineri mai pe seara, gen 17-18, poate mai sunt altii care pot merge atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Se mai face iesirea? Ne luam cazare fiecare unde gasim sau ne organizam putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) Asta cu organizarea e misto, ma duce cu gandul la bancul cu pricina In alta ordine de idei: Daca se pleaca dupa ora 16, trebuie sa alergi serios pe drum ca sa ajungi pe lumina la Sozopol,. Asta in conditiile in care pleci direct de la servici sau imediat dupa servici si vei fi oricum obosit. Daca mai includem si pauzele de alimentare.... Editat Iulie 26, 2016 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 26, 2016 Autor Share Postat Iulie 26, 2016 @ heirich se face iesirea, dupa parerea mea trebuie rezervare pt ca ajungem mai tarziu, repet , ziua n-ar fi nicio problema in gasirea unei cazari la particulari chiar si in plin sezon, preturile sunt decente , dar seara n-as vrea sa stau sa bat stradutele alea pt o camera da-mi nr tau pe pm si te sun @ lancelot nu fi carcotas Liviule dupa servici eu consider un drum lung cu motoreta o relaxare, n-avem ora limita de ajuns acolo, nu ne zoreste nimeni cred ca nimanui nu-i este frica de 1 ora de mers pe intuneric, avem faruri pe motanul il cunosc, este un supravietuitor, vine singur unde-i zici, la orice ora a mers cu noi in alpi si s-a tinut dupa noi fara probleme,,,am facut si un thassos impreuna pe heirich nu-l cunosc dar are motoreta de alergat cat despre tine, daca ti se pare cam pe fuga tura, iti propun sa pleci vineri dimineata iar la intoarcere promit sa merg in spatele tau , in ritmul tau as fi vrut sa plec si eu de dimineata dar mai am ceva de lucru vineri si decat sa stau acasa mai bine motociclesc gandeste-te ca ai o zi plina sb si inca jumate din zi duminica de relax + motocicleala restul eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgilf Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Salut, Vreau si eu mai multe detalii, de unde plecati si la ce ora, la care hotel stati. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 salut , plecarea in jur de 16 00 de la sensul giratoriu baba novac, vom pleca impreuna eu si motanul referitor la cazare , suna-ma si vorbim ai pm cu nr tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate