Sari la conținut

middle_of_nowhere

Super Membru
  • Număr conținut

    998
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de middle_of_nowhere

  1. Daca e asa panica cu Transfg...hai in alta parte. Numa’ sa invartim roata putin.
  2. Been there, done that. Posterior “fracturat” 1 saptamana.
  3. Asa am zis si eu...dar amicii mei zic ca e ok...ca Duminica e nasol. Fix asta am zis si eu cand au propus. :))
  4. Salutare, Pentru cine are chef de o ieseala clasica pe Transfagarasan, sambata la 8:00 la OMV Militari, cu plecare la 8:30. In acest moment suntem 2.
  5. Bai, noi suntem inca aici. Daca va bate gandul...
  6. Are cineva chef de o plimbare usoara(mai de reveneala, dupa un weekend “greu” ) spre sud, pt ca la munte ploua azi cam peste tot. So: Ruse, Cherven, Basarbvo, Razgrad...whatever...sa invartim roata conteaza. Eventual ceva papica la Happy si home. E tarziu deja de planicat tura mai lunga. Suntem 2 deja si o sa ne vedem la 10 la Petrom Jilava. Daca se ma anunta cineva, mai asteptam un pic pe acolo.
  7. Am iesit la bulgari de zeci de ori cu motocicleta(mai ales pt Happy sau Veliko ) si o singura data mi-au cerut talonul, in rest, buletinul de cele mai multe ori...sau semn sa trecem direct, fara control, de cateva ori. E relaxare in vama Giurgiu cand e vorba de motociclisti. Probabil pt ca pe motocicleta nu poti trece "chestii" frontiera cum poti cu un turism. Cu masina mai mult am tranzitat Bg(catre Turcia sau Grecia), dar de fiecare data mi-au cerut talonul si asigurarea. Overall, e "prietenoasa" trecerea la bulgari... Lucru bun, tinand cont ca au drumuri mai libere, restaurante cu mancare foarte buna...si ceva locuri de vazut. Si la noi sunt, nu zic nu...dar la noi e urat rau traficul.
  8. Bai...pericol mare cu acesti caini fara stapan. Am luat si eu unul pe centura Ploiesti-ului anul trecut. Mi-a franat unul brusc in fatza, pe banda 2, in dreapta mea era un tir, am reusit sa bag mana in gaz si sa trec de asta care a franat, in fata tirului, dar am luat cainele (pentru care franase ala cu turismul) in plin, cu piciorul stang. Mi s-a rupt scarita si m-a durut piciorul o saptmana(desi am fost echipat cu ghete solide). Aveti mare grija la caini. Eu am avut noroc ca nu l-am luat pe roata...ca iesea urat, mai ales ca dupa mine venea ditamai tirul.
  9. Pai la ora asta...doar ceva aproape...Un Basarabvo cu o masa buna la Happy...
  10. Salutare, Cine are chef de o plimbare maine, eventual pe zona de sud(inclusiv Bg), dar nu e batut in cuie. Pana acum suntem doi.
  11. E ceva luat de la un nene care a activat candva prin Dragon si a ramas cu un stoc nevandabil de atv-uri, scootere si mini motociclete electrice si pe benzina. Am luat pana acum de la el vreo 5 mobre pocket cu benzina si 3 scootere. Ultimele dati cand l-am sunat, nu a mai raspuns la tel. E adevarat ca le-am luat pe bani de nimic, dar a trebuit sa le cumparam baterii noi. Bateriile sunt de UPS si sunt 4 la numar, pretty heavy. Autonomia era data in carticica lui(scria acolo up to 35km), eu am rotunjit la 30, cat am aproximat si eu ca am facut intr-o zi, bantuind prin Costinesti. Nu intra la putere mare...nici nu m-am gandit vreodata sa il inmatriculez. E o varianta light, nu se compara cu ce ai postat tu. Cred ca e "recunoscut" mai degraba in categoria de trotinete electrice. desi are sea, faruri, si stop pe frana. Nu are semnal, e adevarat, dar nici trotineta sau bicicileta nu au...si tot se circula cu ele pe drumuri. Asta macar are stop pe frana ) Daca vrei, da-mi un pm cu un nr de tel si iti dau pzoe si ceva filmulet. Poate mai raspunde nenea ala si mai gasesti vreunul. La cat a costat, merita luat macar pentru fun. Cu alea inamtriculate nu poti merge pe aleea principala din Mamaia, de exemplu
  12. Cat de tare e ideea cu swap and go la Gogoritza aia... Misto. Nu stiu daca ar functiona la noi... Pt ca sigur in max 6 luni vei gasi toate lacasurile alea goale. Decat sa ai casier...si bateriile sa fie sub cheie ) Am si eu un scooter electric, zace prin pod de ceva vreme, pretty capable...ceva chinezesc...no HTC relative , dar l-am plimbat pe fimiu cand era mic prin statiuni, in scaunel de copil...de s-a saturat. Autonomie 30 km, 30 km/h viteza maxima insa. Haios prin parcuri, etc.
  13. Indeed. Prima e Intre Tunari si Balotesti....iar a doua in Thassos... Enhanced, of course...
  14. Nu am ajuns...s-a plecat foarte tarziu si unii dintre noi aveam deadline.
  15. Part 1 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:32 2 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:42 3 » Post actualizat in 25 Sep 2017 10:43 Damn...le-a intors asta cum a vrut...
  16. Bai baieti, a fost o tura pe cinste. Va multumesc pentru compania de buna calitate. Sper sa repetam plimbarea in formula asta cat de des. Scuze ca am trecut pe langa OMV in viteza...dar stiati ca aveam motive intemeiate. ) Revin cu poze imediat ce ajung la un calculator. Acum sunt in parc cu fimiu.
  17. DiarM: nu, nu suntem incepatori. O sa mergem intins, dar nu chiar ca la moto gp. Ovi_ice: nu o sa vizitam chiar tot(eu, cel putin, sunt cam paralel cu cele sfinte. Multumim de recomandari.
  18. Salut, 3 mobre pana acum, tura scurta catre sud... Exista 2 variante: 1. Bucuresti, Daia, Oltenita(masa), Manastirea, Sarulesti, Fundulea, Bucuresti. https://goo.gl/maps/MUTpxKdJqYu Sau, 2: Bucuresti, Ruse, Manastirea in stanca Basarabovo, Cherven, Ruse(masa la Happy), Bucuresti. https://goo.gl/maps/yrkoM7YMJRS2 Poate reusim sa invartim roata impreuna. Pt cei interesati, la 9:30 o parte ne intalnim la Petrom Grigorescu, urmand sa mai facem o oprire(daca mai vine cineva) la Petrom Jilava.
  19. No problem, man. Am spus ca e o tura scurta. Poate mai sunt oameni care vor sa invarta roata light maine.
×
×
  • Creează nouă...