Alex4200 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Salut am văzut un ktm 520 exc la 1600 euro, ce părere aveți despre acest model, este prea vechi? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 525 stiu ca au fost bune, chiar daca e un model mai vechi, daca a fost ingrijit, s-ar putea sa te tina ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 m-am uitat si eu dupa ele cica ar fi dual sport, adica merg si cu intretinere la km, nu la ore sunt foarte laudate pe advrider.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4200 Postat Iulie 23, 2016 Autor Share Postat Iulie 23, 2016 Ok, multumesc, am mai vazut ca 520, 525 sunt mai bune pentru supermoto nu pentru enduro, mie imi trebuie pentru plimbari pe camp, padure si dealuri destul de maricele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Cum drk sa fie de supermoto daca se face rallyraid cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4200 Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 )) nu știu, am văzut și un beta 450 rr mișto și e mai nou decât 525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Sunt motoare de enduro categoria E3 din campionatul mondial. Intretinerea se face la ore sau la cursa/etapa in cazul WEC sau rally-raid. Cam grele si cam puternice pt hard-enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 are dreptate andrei, mai bine zici ce vrei sa faci cu el, ca asa, ceri o parere despre o mobra daca e buna buna la ce? ca totate sunt bune la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate