Sari la conținut

Ajutor Honda f4i


Postări Recomandate

Salut baieti am si eu un f4i am fost azi sa imi iau numerele de la politie si in drum spre casa mi`a murit motocicleta dai verifica fire mufe etc etc si dupa ajun la concluzia ca nu mai am baterie suficienta cat sa imi invarta electromotoru.... bun acum revin la problema in urma cu cateva zile bateria fiind noua motocicleta nepornita cateva luni .

- pornesc motocicleta dau o tura 2 ajung acasa mai monetz cate ceva pe ea si vad ca iese fum din mufa de la alternator scot mufa prajita tai mufele le prelungesc cu fire la fel de groase le leg pe fiecare in parte si izolate bine pornesc motoru totu ok pana azi cand m-a lasat in strada am mers aproximativ 30 km prin bucuresti atat se pare ca ma tinut bateria cea noua .....

- acum sun stanga dreapta si ajung la un service auto sa pun bateria pe redresor baiatu de acolo avand si el imi zice ca problema este de la releu de incarcare sa bulit 100% sa il schimb si va merge am gasit in bucuresti sa cumpar numai ca.:

am nevoie de ajutor sa cositoresc firele intre ele dupa ce leg releul cel nou sa nu se inatmpe ceva stau in drumul taberei cine ma poate ajuta diseara va rog din suflet pe la 6 ma duc sa iau mobra de la eroilor ca sigur ma tine pana acasa cu bateria reincarcata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar acel nene ti a masurat si e convins ca e releul? Sau a spus si el din auzite ca stie ca atunci cand nu incarca e releul de vina? Statorul l ai masurat? Poate arunci aia ultimii 300 lei si motorul tot nu merge. O sa plangi langa el..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...