inspectoru Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salut! Cu o rugaminte deranjez si eu! Am o Yamaha xt660x (07) la vanzare si o vrea o fata care are cc 1,70 inaltime, eu am 1,80 si pentru mine e putin inalta. Ma intereseaza cum pot face sa o las mai jos (garda spate), am tot cautat pe internet si nu am gasit nimic. Am o cheie dar cred ca aia regleaza doar suspensia. Multumesc anticipat si sper ca m-am facut inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Scoate aerul din roti. Glumesc. Exista kit de coborare pe ebay . Sau mergi cu saua la retapitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 oase mai lungi ex (http://www.off-the-road.de/en/XT-660R-X/Suspension-wheels/Linkage-bones-XT660.html) si lasata fatza main jos din jug. » Post actualizat in 25 Jul 2016 09:17alternativa e schimbare mai costisitoare de suspensie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inspectoru Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 Da, multumesc frumos, din pacate nu am cum sa o ajut. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate