seby_mf Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 (editat) Hai sa ne mandrim ce am facut de revelion.pe mine si pe Ady ne-a surprins 12 noaptea pe motor(cand mergea ) eu eram pasager ca aveam ceva cam mult la bord....mai mult de atata nu voiam....sa fiu alaturi de cele 2 iubite:Aprilia si Alexandra,sa am prietenii aproape si focuri de artificii...aa am uitat de multa bautura...deci care ati prins 12 noaptea pe motor sa bage poze. O sa revin si eu cu mai multe poze dupa ce le iau de pe la toti Editat Ianuarie 3, 2007 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 hehehe tare seara! pacat ca mi s-a oprit motorul in intersectie in rest toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Pare rau ca v-am tradat, baieti, dar revelionul l-am facut alaturi de cealalta iubire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Poiana Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Nu. Bâlea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Tot tradator......... undeva mai salbatic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Io vedeam aici planuri chestii ca iese lumea cu motoru la 12 noaptea alea alea si cand colo....hai ma baieti ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate