Andrei Mădean Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 (editat) nu cred că vine poliția să-mi bată la ușă că am fost prin pădure...mă indoiesc amarnic... Plus că am echipament si nu ma vede nici dracu. » Post actualizat in 05 Aug 2016 10:51Ideea e să folosesc motocicleta 4 luni pana fac 16 ani si atunci o să dau pentru A1. Editat August 5, 2016 de Andrei Mădean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Mădean Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 si ce recomandare imi faceti? Să nu imi iau motocicletă?Adică așa pot și să învăț câte ceva, plus ca merg cu un adult de fiecare dată și nu s-ar supăra nimeni pentru nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 si ce recomandare imi faceti? Să nu imi iau motocicletă?Adică așa pot și să învăț câte ceva, plus ca merg cu un adult de fiecare dată și nu s-ar supăra nimeni pentru nimic "decat Politia".... si fapta este de natura penala... probabil iei cu suspendare, dar te va costa mai mult de 700 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate