Alex70 Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Buna. Vreau sa imi fac o cheie pentru carcasa ambreajului ca sa ii pot desface piulita din mijloc. Are cineva 2 discuri de otel de la ambreaj uzate ? Compatibile cu Honda CBR 1000 RR 07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Împrumuta un pistol de impact electric sau te duci la o vulcanizare si desfac ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex70 Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 Am pistol de impact la compresor. O sa incerc sa tin cu mana ca daca o bag in viteza si blochez roata spate... mi sa nu stresez transmisia prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Poti sa tii oala cu mana,eu asa am facut si a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate