Sari la conținut

problema pornire kawasaki er5


teofil
 Share

Postări Recomandate

Salutare baieti ! Sunt într-o plimbare spre Transfăgărășan, si am o problema la motor. Dupa o oprire când am vrut sa il pornesc nu mai schita nimic. L-am pornit împins si merge ceas , dar când i-am luat borna ,sa oprit. Ce ar putea fi? Menționez ca acum câteva ore i-am dat curent unui băiat si a tinut câteva secunde(2-3) din greseala firele lipite. Ar putea fi asta una din cauze ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posibil sa nu-ti incarce, sa ai regulatorul de tensiune mort, implicit si bateria. Daca mai iei borna in functionare, (in cazul de fata posibil ca ai scapat avand probleme cu incarcarea) arzi componentele electronice datorita supra tensionarii, bateria avand si rol de stabilizator de tensiune. Verifica incarcarea !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In acest caz e posibil sa ajute o rugaciune. Daca ai un 15 lei de cheltuit, te opresti la primul mall mai sanatos si iti iei un multimetru din ala galben si ieftin si masori, dupa care il pui sub sa si il scoti cand ai nevoie de el. Daca zici ca a pornit impinsa si dupa nu ti-a mai facut probleme, sunt sanse sa fi scapat, nu stiu exact ce ati facut voi pe acolo. Mai ai o siguranta generala care o poti verifica. Acum daca porneste la buton si nu ai alte probleme, cu dumnezeu inainte!

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nop, ceva fire galbene ce vin si altele colorate care pleaca. Fa un scurt intre firele care intra in releu si vezi ce se intampla. Foloseste ceva mai sanatos gen o surubelnita si sa ai grija sa fie pe N sa nu iti plece dintre picioare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un picut mai clar: porneste la buton sau nu? Daca da, poate ai scapat. Daca nu porneste de la buton si porneste doar impinsa, faci ce ti-am zis (releul de pornire are 2 fire mari si groase care intra in el). Nu e mare surpriza sa cedeze piese la care nu te astepti. Mie imi cedase releul de semnalizare in urma unei patanii asemanatoare.

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu schițează nimic la buton. Împinsă porneste imediat . Acum nu mai am nici baterie. Maine când voi pleca la drum o sa vad. Si daca nu va porni la următoarea oprire,o sa incerc faza cu firele cum ai spus

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cumpara un multimetru, nu costa mult, se gaseste peste tot si nu te apuca sa faci scurturi daca nu sti unde si ce sa faci caci risti sa mai strici si altele. ...... Sfatul meu !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...