magarusulmarius Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 salutare, la sfarsit de iulie am facut o tura pana la bulgari, au fost 3 motorete si ne-am intalnit si cu un prieten bulgar acolo ne-am plimbat prin sozopol si imprejurimi : plimbare pe raul ropotamo ( dar nu mai merita,,,acum un an era plimbare pana la varsarea raului in mare si chiar aveai ce sa vezi,,,acum este doar o scurta plimbare pe rau ) stancile agalina , se pot face sarituri de pe stanci, cine are tupeu poate sari cam de la nivelul etajului 4 al unui bloc,,,asa pare de sus plaja de la kiten , unde se varsa un alt rau in mare palatul de la ravadinovo , o combinatie de kitsch si bun gust daca pot sa spun asa,,,adica gradinile si spatiile verzi sunt placute ochiului si unele portiuni din castel la fel chiar si asa cred ca merita vazut, sunt doar 4-5 km de sozopol, intrarea este 10 lv atasez cateva poze si un filmulet stancile de la agalina terasa din golful sozopol fontana di trevi - varianta bulgareasca motoreta regala altele plimbarea cu barca plaja kiten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Frumos, stiam de Sozopol ca destinatie dar nu stiam de stancile alea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate