BiG Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 ok, sa inteleg ca nu esti din bucuresti, da-mi adresa pe pm sa pun coletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 saua se duce la.... mixi_dixi nu-i mai trebuie omului saua... asa ca este inca valabil pt cine are nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 Ghidon, 22mm, nu mai stiu de la ce motor e. L-am gasit facand curatenie in garaj. Normal, e moka. Platesc eu chiar si coletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 deci ghidonul merge la c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 deci ghidonul merge la c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethssh Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 anvelopa spate daca are nevoie cineva: metzeler 140/80/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 nu-i mai trebuie omului saua... asa ca este inca valabil pt cine are nevoie... ombre, m-ar fi interesat pe mine seaua aia pt o mobra modificata cross, da nu stiu daca am timp sa ma ocup si de asta, si nici nu am unde sa o tin ma gandesc, si daca nu se da, iti zic am o casca de cross, marca nolan, veche, viziera matuita, si are niste aerisiri, de zici ca-i casca lui dark vader. o sa revin cu poze. nici o veste?o poza, ceva...vad ca s-a bagat stoeanp si nu sunt taran sa ma bag peste...da daca omu nu se supara si ar putea sa renunte la ea, mi-ar placea mie...sunt fan vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 ombre, m-ar fi interesat pe mine seaua aia pt o mobra modificata cross, da nu stiu daca am timp sa ma ocup si de asta, si nici nu am unde sa o tin ma gandesc, si daca nu se da, iti zic e promisa deja... trebe sa trec pe la posta sa o pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 anvelopa spate daca are nevoie cineva: metzeler 140/80/17 Inca mai merge pe sosea. Sau pentru un burn-out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Salutare! Ofer una bucata anvelopa fata folosita Michelin, 100-90-19, 57H, M/C, profil T66. Am schimbat-o saptamana trecuta si ma lovesc de ea prin casa. Din pacate spatele era deja lucios asa ca l-am lasat celui de la vulcanizare O pot trimite si in tzara prin curierat rapid (Nemo, etc) Inca mai poate fi folosita! NU e chiar foarte tocita. In principiu..primul sosit primul servit:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 (editat) salut Am si eu o rugare la voi... Nu aveti pe acasa o aripa fata ca asta sau asemenatoare...??? Daca ma puteti ajuta va raman dator mersi Editat Februarie 18, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 ............. Ofer una bucata anvelopa fata folosita Michelin, 100-90-19, 57H, M/C, profil T66. ............ Hai mai baieti si fete...ca nu mai pot! Ma lovesc in fiecare zi de ea! Chiar nu are nimeni nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 (editat) Hai mai baieti si fete...ca nu mai pot! Ma lovesc in fiecare zi de ea! Chiar nu are nimeni nevoie? Nu se loveste nimeni prin casa de un telescop ca asta? Ca al meu e teapan ca la un supersport (de cand m-a "inghiotit" o Solenza din spate... Editat Februarie 22, 2007 de Special K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Mi-ar trebui si mie un cauciuc de cross de fata 90-90-21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Aripa fata de la KTM-ul albastru, crezi ca ti' s-ar potrivi ? Daca ,,DA" baga un PM ! Daca nu se potriveste la ea, mie sigur mi se potriveste. Dau si o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) sal'tare tuturor. Are cineva o masca fata care s-ar potrivi ca dimensiuni pe un XL500S? Ma refer la masca frontala+far. Platesc cat trebuie, numai sa o pot folosi. O masca mititica cu un far patrat...ceva in genul celor de la XT...anyway...nu ma intereseaza culoarea sau daca e zgariata...important e sa aiba far si sa poata fi folosita. Motivul: masca de la xl e oribila, ii da un aer de scooter vechi+ca farul e spart si sticla...nu-i P.S. am uitat sa spun ca am gasit una de pe un XT dezmembrat (model 88)...omul vrea pe far 30 de euro si pe masca (masca nefiind chiar in zilele ei de glorie )zice ca mai vb...nu pot sa dau nici chiar un mil pe o bucata de plastic si o lanternutza....la urma urmei ma enervez si o fac din lemn ) Editat Februarie 27, 2007 de dantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Sorry, a plecat deja catre @axi ! Iti multumesc!!! poate odata iti voi fii de folos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Baieti am mare nevoie de 2 gume pe 18 cine ma ajuta o sa va aj si io cu ce pot HELP ME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 sal. nu are nimeni din greseala 2 cauciucuri de cross, care inca is in stare bunicica, unu de 18 pe spate si de 21 pe fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Cred ca unele persoane au inteles gresit scopul acestui topic ! Daca cineva are ceva de dat, va posta aici ....... terminati cu cerseala ! Aveti un pic de mandrie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ...deci... Ofer MICHELIN S12 140/80/18" - uzat (vezi poza)... Care plateste taxa de curiei ( si o bere cand ne intalnim ) sa-mi trimita adresa in PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Mar interesa raspunde la pm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Inca mai merge pe sosea. Sau pentru un burn-out Gata, m-am scapat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) disc fatza DR big e uzat putin are3mm din 4 ...dar mai merge....si na e moca tel 0723510204 sau sologiuc@yahoo.com Editat Martie 13, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Esti din cluj am putea as ne intalnim ca am nevoie de disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate