Shoopy Cipri Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Salutare! Am o aprilia rs 50 din anul 2000 care a primis set motor nou dr evo black 73.5 cc.Dupa ce am terminat rodajul cu ea ,am incepu sa merg mai tare si am constatat ca nu prinde viteza.Trage foarte bine,am cuplu si la deal, nu merge intrerupt, doar ca in treapta a 6 a, la 10 mii de ture, am viteza de aproximativ 85 km.Mentionez ca prindeam cu ea 95 km cu setul original de 49 cc. Pe langa set mai am pe ea toba+fina arrow, muzicuta TNT, galerie admise 19, carburator Dellorto PHBG 19 cu jiclor principal de 87,ambielaj 80 ONE, bujie NGK BR9ES,filtru aer sport, pinion atac 13 dinti.Nu ma deranjeaza ca nu merge mai tare, doar vreau sa stiu pt cultura mea generala, care ar putea fi fenomenul. Daca ati patit asa ceva sau aveti ceva sugestii, le astept cu mare drag.Multumesc! Editat Septembrie 7, 2016 de Shoopy Cipri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Pune un carburator dellorto de 21 cu un filtru malossi E5 si umbla pe la aer. Inca o intrebare, chiuloasa ai montat de 70cc? Mai exact ce diametru are pistonul tau? Editat Septembrie 7, 2016 de Andrei-LKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shoopy Cipri Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 Pune un carburator dellorto de 21 cu un filtru malossi E5 si umbla pe la aer. Inca o intrebare, chiuloasa ai montat de 70cc? Mai exact ce diametru are pistonul tau? Multumesc pentru raspuns. Chiuloasa e tot DR,am cumparat setul complet.Pistonul are diametrul de 49 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate