Sari la conținut

Andrei-LKY

Membru
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei-LKY

  1. pune roata fata pe stander, dai etrierii jos ca roata sa se poata invartii usor, invarte cat poti de tare cu mana de roata si uita-te la discuri daca sunt ovalizate, chiar daca sunt ovalizate sunt putin de tot pentru ca daca erau mai mult ramaneai fara frana in mers.
  2. Eu la 600rr am limita de 3.5, nu cred ca o grosime de 4mm iti va cauza probleme.
  3. Multumesc de sfaturi, mai departe o sa vad ce se va intampla, la final o sa va scriu tot, suma despagubita, pierderi daca sunt si problemele creeate pentru a ii ajuta si pe altii.
  4. Nu poate pune in autorizatie acel politist chiar toate cele distruse pentru ca pot fi pe sub carenaj alte piese stricate etc dar in schimb trece pe autorizatie la final + alte piese la demontare(o chestie de genu) dar alte piese la demontare nu inseamna echipament asa ca voi lua legatura cu el... ar fi bine daca as apuca o luna din vara asta sa ies din nou cu moto pe strada, dar la cum decurg lucrurile in tara asta...
  5. Pai eu detin facturile de achizitie, pe facturi este mentionat numele meu, anul achizitiei 2018. O sa sun politistul care mi-a constatat cand intra in tura sa vad ce e de facut, ideea este ca eu am fost imbracat in acel costum, casca etc si transportat cu ele pe mine la spital. Costumu e rupt, casca e julita, prinderule pinlock-ului(sau cum se numesc) au zburat si mi-au ramas gauri in viziera, cizmele zgariate in ultimu hal, piesa lipsa de pe cizma stanga(cu ea am dat destul de tare in masina celui care mi-a taiat calea in momentul in care ne-am accidentat), carbon si piele julita pe manusi.
  6. Salutare, am si eu o nelamurire, am avut un incident neplacut sambata 17.03 cand o masina mi-a intrat de pe banda doi pe banda unu si poc in laterala, am fost transportat la spital pentru verificari(cu ambulanta), politia a facut constatari a venit pana la spital dar mi-au luat doar numarul de telefon, cateva zile mai tarziu am primit asigurarea conservarului, actele mele(permis, certificat, asigurare) si ordin de reparatie sau ceva de genu, erau trecute majoritatea pe acel ordin(furca fata, roata fata, radiator, carene, scarite, discuri) dar nimic legat de echipament(el fiind nou, am toate facturile, achizitionat in 2018) valoarea lui fiind de 800euro + manusile dar la manusi nu am factura, mai sunt si alea vreo 170euro pe fc moto(spidi carbo 3). Intrebarea este, s-a mai confruntat cineva cu situatia de fata? Abia peste cateva zile cand politistul intra in tura pot lua legatura cu el. Trebuie trecut pe acel "ordin de reparatie" si echipamentul? Apreciez ajutorul vostru. Momentan am fost la asigurator(Euroins... ) si le-am explicat situatia, mi-au cerut niste copii(asigurarea vinovatului si ordinul de reparatie) dar mi le-au inapoiat impreuna cu un fel de cerere catre politie + o cerere necompletata pe care o va completa politistul, le-am depus la politie dar stiu sigur ca inca nu le-a completat pentru ca a ramas ca ma suna. Astept parerile celor care s-au mai confruntat cu asa ceva. Multumesc.
  7. Serres s-a anulat, parca s-a mutat in august sau ceva de genu, din cauza conditiilor meteo. EDIT:poza
  8. Pai asta este activata din fabrica, m-am uitat de dot dar nu imi dau seama unde poate fi scris, are un singur cod pe ea in partea de sus dar nimic legat de saptamana si an etc.
  9. Cea de am luat-o acum porneste motocicleta cum cea veche nu o facea nici cand inca nu venise frigul afara si utilizam motocicleta. Asta este AGM(firma tot PowerRoad ca cea veche), ca idee o tin in casa la 20-22 grade, iar la partea de incarcare, daca o tin fara sa o folosesc sa o pun lunar pe redresor? Am redresor cu functie de amperaj mic(0.8A mai exact). Masurata cand am luat-o era 12.9, cat trebuie sa aiba o baterie de genu(8.6A) incarcata full?
  10. Din ce mi-a zis tipul respectiv dupa ce a pus testerul i-a aratat 13% nu stiu exact la ce s-a referit prin asta, probabil puterea, amperajul, nu stiu exact dar a spus cert ca este stricata.
  11. Pai m-am dus cu ea la un service de baterii si mi-a zis ca o pot arunca, a pus-o pe tester din ala si a declarat-o decedata:))
  12. Am luat deja alta doar ma gandeam ca poate n-am fost eu atent si bateria e descarcata dar se pare ca e dusa, la 110 lei i-au ajuns 3 ani:)) intre 12.4 si 12.8 cand o pun pe redresor o urca in 2 minute. Are curent doar de 2-3 porniri:))
  13. Culmea este ca daca o pun pe redresor se face full(asa arata redresoru) destul de repede, este de moto din ala din lidl, dar imi ajunge de maxim 1-2 porniri, pot sa las bateria neatinsa si 10 zile si nu scade sub 12.4-12.5 care sa fie cauza? Redresoru cand afiseaza full si da afara nu cred ca mai incarca
  14. Pe masina am bateria de fabrica(are 8 ani), pe un hyundai. Depinde si de noroc... azi am cumparat si eu o dracie din aia de redresor din lidl la 70 lei pare destul de ok pentru banii ceruti, incarca treptat, l-am cumparat pentru ca am vazut ca are program dedicat moto pentru incarcare la amperaj mic. Incerc sa vad daca resuscitez bateria veche cu el. Va tin la curent.
  15. Salutare, ce model de baterie pentru cbr 600rr 2004 trebuie sa pun? Si daca stie cineva la modelele astea ce amperaj trebuie sa aiba la pornire, bateria anterioara a fost ytz10s de 8A, ma uitam pe net la bateria asta https://vrumauto.ro/baterii-moto/111649-baterie-moto-varta-powersports-agm-12v-8ah-ytx9-bs-ytx9-4-508012008-a514.html dar vad ca are curentul de pornire de 135A fata de 150A cea model ytz10, recomandari? Sa o aleg pe cea varta de amperaj la pornire mai mic sau sa aleg Landport AGM 12V 8AH YTZ10S-BS? » Post actualizat in 18 Feb 2018 06:18 Edit: Am rezolvat am luat aceeasi baterie de a fost inainte, am ytz10s(probabil asta este si in manual) firma mai putin cunoscuta("PowerRoad") si un sezon si jumatate daca ma tine tot ies mai bine decat yuasa, imi iau aproape 5 baterii in banii aia(110ron/buc) si culmea mai este si fara intretinere:))
  16. Nolan n64 versiunea "sport" negru mat cu viziera fumurie am avut si eu si am dat-o acum cateva zile deoarece intr-un sezon s-a lasat extrem de mult. » Post actualizat in 17 Feb 2018 07:56 Dupa 4-5 zile de probe casca vine exact cum trebuie, sper sa nu se lase foarte mult interiorul dupa 3-4-5 luni de folosinta. In concluzie, foarte multumit, look grozav, in poze nu am observat dar pe viu casca are vopsea metalizata si arata super bine.
  17. Initial gasisem si eu ceva pe net dar mult prea scump si de asta am zis ca daca ai nevoie de ajutor cu cea mai mare placere.
  18. Salut, daca se poate cu siguranta gasesti in manualul motocicletei, incearca sa cauti manualul pe net.
  19. Salut, daca nu gasesti sau este prea scump te pot ajuta eu doar dimensiunile sa mi le dai costa in jur de 10-15 lei si mai dai 10 lei la posta. Stiu un magazin la mine in oras care are. Am cumparat pentru o toba la fosta motocicleta a fost foarte bun.
  20. Esti frustrat sau ce ai? Nu inteleg, de ce tip de lupa ai nevoie ca sa citesti tot ce am scris in penultimul comentariu? O probez atat timp cat nu o deteriorez si nu ii provoc modificari sub nici o forma fata de cum a venit in pachet nu cred ca vor fi probleme, ai grija sa nu te duci la tine la Baia Mare acolo la un magazin de casti ca daca o probezi te va obliga vanzatorul sa o cumperi. Dupa unul ca tine nici nu mai are voie omul sa isi cumpere casca de pe net. Frustratule.
  21. daca te uitai pe acel site si shoei si hjc au aceleasi specificatii la cap. Eu am ales hjc fiind mult mai aerisita si mai dotata ca xr1100
  22. Adevarul este ca e si greu sa gasesti politica site-ului. Edit: cine a zis dupa utilizare? In politica site-ului este scris clar returnezi produsul complet si ca nou cum l-ai primit. O pot proba prin casa cat vreau si eventual o scurta tura cu motocicleta.
  23. Vezi ca din cate stiu tce-urile de la dacia renault sunt cu turbina, ca vazui ca imi zisesi de costuri mai mici de intretinere. 1.5 dci-ul meu are 55.000km din care 40.000 pe oras, nu scoate pic de fum si ca motorizare nu face probleme. Iar daca te gandesti ca o revizie de ulei si filtre este mai ieftina la benzina decat la diesel(vorbesc de dacia/renault) te inseli, poate cu maxim 100-150ron la aceste doua supermarci. Vezi daca tot obtezi pt 4x4 uita-te la Renault Kadjar vezi daca te incadrezi, nu stiu sigur dar s-ar putea sa aiba si versiune fara 4x4, Kadjar-ul macar are interior putin mai calitativ
×
×
  • Creează nouă...