van_gocea Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 De mult mi-am dorit..acum am reusit sa iau un ij de prin 52 de 350 cm..totul original pe el As avea nevoie posibil de caneaua de benzina..e ok..i-am pus garnituri noi..dar e posibil sa mai trebuiasca una Si problema mai grava cu intratul in viteza caraie ceva cand merg si nu stiu ce. .si uneori parca sare din viteza..maneta din dreapta parca merge greu.. . un suport pt becul din far O carcasa de filtru de aer in stare ff buNa..a mea e putin crapata Ce bujie trebuie(un cod) Am mai auzit niste Zgomote metalice prin esapament sau motor..a facut de 2 ori Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi reglaje sau ce trebuie sa verific..schite..poze etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 pune o poza cu Ijul, eventual una detaliata cu motorul, carburatorul, carcasa de filtru/filtrul.Bujia este bujia Sinterom 14NP18, 14NP21 sau Brisk N15YC sau ce altceva gasesti cu filet scurt de "Dacie". Odata motorul reglat bujia ar trebui sa fie bruna la mers intins la drum.Importante sunt si aprinderea, incarcarea. Daca nu dai detalii mai clare/ poze cu ce ai nu prea te poate indruma nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
van_gocea Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Ok...cand ajung in garaj o sa fac cu babuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate