hypnotech24 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Salutare,poate sa imi recomande cineva unde as putea sa fac un cot de legatura pentru o toba pe Honda Hornet 2002? Daca stiti ceva atelier mai mic sau chiar si unul de balustrade care sa poata faca si asta,mai ieftinache si sa nu aiba 100 de lucrari sa mi-o faca in decembrie.. Nu de alta dar sa dau 450 de lei pe o finala si cotul sa coste 350 de lei mi se pare aiurea.. Multumesc. A da,am uitat sa zic ca am citit toate topicurile cu asa ceva si stiu de Radu,dynamite brothers etc. Editat Septembrie 17, 2016 de hypnotech24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Incearca si la colegul zdriki - 0766326037 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Salutare,poate sa imi recomande cineva unde as putea sa fac un cot de legatura pentru o toba pe Honda Hornet 2002? Daca stiti ceva atelier mai mic sau chiar si unul de balustrade care sa poata faca si asta,mai ieftinache si sa nu aiba 100 de lucrari sa mi-o faca in decembrie.. Nu de alta dar sa dau 450 de lei pe o finala si cotul sa coste 350 de lei mi se pare aiurea.. Multumesc. A da,am uitat sa zic ca am citit toate topicurile cu asa ceva si stiu de Radu,dynamite brothers etc. Si eu sunt interesat de un cot de legatura ptr. un Hornet 2001,daca il faci undeva da-mi si mie un PM. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 @Geo mersi frumos,i am dat un PM ca e sambata..astept sa vedem ce zice @Hornet Daca nu gasesc pe cineva mai ieftin,o sa sun luni un tip care are masinarie de indoit si il intreb daca o poate indoi asa,daca nu, o tai eu si cred ca ar trebui vreo 4-5 suduri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Suna-l, ca intra mai rar pe forum... azi probabil era la garaj (in Dr Taberei), dar nu am idee cat de tarziu sta, fiind sambata. Eu am mai fost la el si mi-a mai mesterit/sudat diverse chestii, de-a lungul timpului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 apelati cu incredere la Mitza : https://www.facebook.com/MTZcustoms/?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianLuca Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Incearca la Silviu Novac in Sebastian. S-ar putea sa ti se para scump dar lucreaza foarte bine si mie mi-a facut 2 intermediare pentru toba duala in doar 4 ore ! 0753 811 349 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 @Geo mersi frumos,i am dat un PM ca e sambata..astept sa vedem ce zice @Hornet Daca nu gasesc pe cineva mai ieftin,o sa sun luni un tip care are masinarie de indoit si il intreb daca o poate indoi asa,daca nu, o tai eu si cred ca ar trebui vreo 4-5 suduri.. dute la astia care monteaza tobe la masini. ti o indoaie ei la fix. eu tot la ei am montat tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate