str8 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Salutare, are cineva un litru de motul 7100 10w60? Daca e de vanzare il cumpar iar daca e de imprumut il voi da inapoi saptamana viitoare. Vreau maine sa fac o plimbare si am nivelul un pic cam jos. Nu as vrea totusi sa risc. Multumesc frumos. Daca am deschis unde nu trebuie rog un admin sa mute anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Am ramas 7100 10w 40 cam 1 litru. Nu e de vanzare, mi l aduci tu cand poti/ai timp. Poti sa completezi cu 10w 40, nu cred sa fie asa mare problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 Nu stiu ce sa zic...ma gandesc sa nu fac vreo prostie totusi. Da-mi nr tau de tel in privat si daca nu apare nimeni cu 10/60 te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Nu cred sa fie problema, nu mai sunt 40 grade afara. Poti incerca sa cumperi de la daniel titrade, user mexykanu pe motociclism, il gasesti si l suni. Sta la obor si e un tip de isprava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 Nu asta e ideea topicului. Am mai folosit motul si nu am avut probleme. @Spaceghost - i-am dat un mesaj lui mexykanu. Sper sa ma poata ajuta. Daca nu rezolv cu el te contactez. Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 prostia deja ai facut-o punand mo®tul in motocicleta... Explica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate