TWD.Grig Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Salutare ! Acum ceva timp (1-2 ani ) un coleg din Constanta vindea o MV Agusta. Spunea ca e mai mult plecat si ca lucreaza in domeniul medical. Nu ii mai stiu username-u si vad ca am si sters conversatiile. As dori sa iau legatura din nou cu el pentru a continua o mica discutie pe care am avut.o la vremea aia. Daca aveti idee la cine ma refer, va rog sa-mi trimiteti username-u lui prin PM. NU AICI, VA ROG ! Nu vreau sa se faca legatura intre datele pe care le-am dat si colegu. Poate el nu vrea chestia asta... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 era vorba despre MV Agusta F4 1000 S? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Octombrie 15, 2016 Autor Share Postat Octombrie 15, 2016 era vorba despre MV Agusta F4 1000 S? Da, aia e. Rosu cu argintiu. Lasa-mi PM cu username-u fostului proprietar daca stii despre cine este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate