Jump to content

TWD.Grig

Super Membru
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

About TWD.Grig

 • Rank
  Membru activ al operatiunii "Decontaminarea"

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sibiu
 • Club
  Violatorii de babe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Practic o mișcare de finețe și eleganță
 2. Salutare ! Are cineva drum cu mașina /duba din Constanta spre Brașov zilele astea și dorește să ajute ? Avem de transportat o pisica cu 5 juniori de 2-3 saptamani ( boschetari, evident ) spre o doamna din Brașov ce dorește să îi adopte. Evident, daca e nevoie se plătește deranjul. Mutumesc !
 3. Ați cam fost căcați pe voi la faza asta. Omul a spus că motocicleta se afla in București și se poate vedea. Ok, ceva pute dubios dar nu așa se reactioneaza.
 4. Și uite cum se scapă după ce ai dat în cap unui om ( cu intenția de a-l omorâ ? ). Tare, foarte tare !
 5. Multumiri pentru lamurire ! Aparent e mai ok sa merg pur si simplu in poligon din cand in cand ( la Brasov in cazul meu, e cel mai aproape ) si sa trag cu pistoalele lor sa-mi fac placerea. Asta era singurul motiv pentru care m-as fi gandit sa-mi iau arma de foc, sa trag cu ea in poligon pana ma satur efectiv. Pentru mine e foarte relaxant. De autoaparare nici un om rational nu cred ca-si pune problema cu o arma de foc cu glont pe bune, in Romania, la cum e legea, pentru ca in 99% din situatii o sa pici vinovat datorita chestiei cu proportionalitatea. Am cochetat o vreme cu ideea de a deveni instructor de tir dar e prea mare bataie de cap. Probabil ca omul exagereaza cand spune ca poarta arma pe strada in toc la curea pe sub tricou, ce sa zic. Multumesc inca odata pentru opinii ! Asfalt uscat !
 6. Salutare ! L-am găsit pe youtube pe acest domn ce susține că "orice cetățean cu un cazier curat își poate procura o armă de foc ". Din ce lasă de înțeles dânsul nu are treabă cu structurile MAI și nici nu este magistrat. Recunosc că nu cunosc legea armelor foarte bine dar care e faza ? E real ce spune ? El sustine că poartă pistolul și pe strada. Chiar s-au schimbat legile așa mult in Romania in sensul ăsta ? Din ce vad nu se refera nici la armele de vânătoare și nici la cele de colecție. Se refera la permis și portul de armă cu glonț pentru autoapărare. De la 7:30 spune câteva chestii foarte interesante.
 7. Tu chiar trăiești cu impresia că natura trebuie controlată în totalitate de om și trebuie să o ajustam conform nevoilor noastre, așa e ? Nasoala formă de viață sunteți unii.
 8. Multumiri ! S-a rezolvat situația cu happy ending. Și nu, nu am "lăsat natura să-si urmeze cursul" . Multumesc pentru orice sfat dar de unele chiar nu era nevoie pentru că nu aveau legătură cu ce am întrebat. Cât despre expus la virusuri și bacterii prin faptul că pun mana pe un pui de randunică :)))) fac chestii mult mai periculoase pentru sănătatea mea zilnic, mersi pentru grija.
 9. Salutare ! Acum câteva ore am găsit chestia asta pe strada. Sunt pisici prin zona așa că l.am luat. Nu pare să aibă nimic rupt și e destul de vioi doar că nu poate să zboare. Doar țopăie și încearcă să zboare. N-am idee ce specie e și nici cum să-l hrănesc sau cu ce. Mă ajută cineva ?
 10. Salutare ! Voucher la foodpanda de 15 ron - ninjapanda. Valabil până pe 10 inclusiv. Spor !
 11. Salutare ! Pentru ce oras este valabil job-ul ? Multumesc !
 12. Cum spune si colegul, sunt foarte, foarte proaste motoarele alea de 2.0 diesel de pe insignia. Daca nu vrei nervi, bani foarte multi cheltuiti si masina numai prin service eu zic sa tw orientezi spre altceva neaparat. Eu unul as lua asa ceva doar la pret de masina deja defecta. Bafta !
×
×
 • Create New...