Vizitator goe 75 Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Daca omul are si simt civic si se duce la politie, are o bere de la mine. Altfel, cine stie cum interpreteaza militia accidentul... merge tot timpul aia cu "s-a bagat cum fac toti motociclistii, stiti dvs. Eu doar am tinut banda mea" Dude, ce zici aici imi aduce aminte de o plimbare la munte, cu ceva timp in urma. Eram 6 motoare si la intoarcere catre casa un politai ne opreste pe primii 5 pentru depasire pe linie continua.Imediat opreste si un conservar cu spirit civic care incepe imediat sa-i povesteasca politailui cum mergeam ca niste kamikaze si cum trebuie sa ne beleasca... Politaiul super tacticos , l-a impins usor inapoi in masina si la trimis la plimbare intr-un stil care ne-a surprins putin. Au mai fost si alte ocazii in care am vazut politia avand aceeasi reactie dar aia a fost singura in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate