Jump to content

LexDee

Membru
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

About LexDee

 • Rank
  Professional Hater

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2014
 • Motocicleta
  Suzuki

Profile Fields

 • Interests
  Drop a gear and disappear.

Recent Profile Visitors

1,120 profile views
 1. Nu cunosc mai multe detalii. https://www.facebook.com/marco.paraschiv/videos/1790416780972411/
 2. Nu gasesc cadrul legislativ care sa interzica asta, cel putin in legislatia romaneasca. ​Ii rog pe colegii care au spus mai sus ca sunt ilegale sa ne ajute cu un pasaj de lege.
 3. Sau ridica roata si pișa niste ulei pe picioarele hotilor.
 4. Wikipedia da niste valori pentru "saccadic masking", sunt de ordinul milisecundelor, acolo se "ascund" motociclistii si biciclistii? Sau problema e cu asigurarea gen: stanga-drepta-talpa? "Frate, nu te-am vazut, erai ascuns in milisecundele dintre snapshoturile pe care le facea ochii mei, sa moara ala mic."
 5. Eu o tin cu rezervorul plin, fara stabilizator. Daca sta garata mai mult de 4 luni, in primavara arunc benzina din rezervor si pun una proaspata.
 6. Robert e genul de om care abia asteapta sa ninga si sa se inchida Transfagarasanul pentru a se poate da in liniste.
 7. Dupa un instructaj temeinic de juma' de ora iesim noi de pe strada, prima curba la dreapta, incep sa inclin motoru'. Sotia, super energica, incepe sa faca balans sa-l ridice. In aceeasi seara:
 8. 1. Din magazin, cu proba. Echipamentul in cumpar de la motorteam - intodeauna am primit sfaturi pertinente de la echipa de acolo si tot timpul mi-au fost prezentate mai multe optiuni si argumente de ce imi este mai folositoare "asta" si nu e indicata "asta". 2. Si piele si textil, intrebuintari diferite. Sezon cald, rece - tura exterior, plimbare oras.
 9. Ultimul update, de pe grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov: "Dani Ela Am dormit si eu cateva ore si iar ati inceput sa aberati! Numai experti si conducatori profesionisti avem pe grupul asta!!! Deci: vinovat de producerea accidentului din declaratiile martorilor si in urma cercetarii la fata locului, se pare ca este soferul care nu s.a asigurat si l.a lovit.pe moto care SURPRIZA (pentru unii): CIRCULA.REGULAMENTAR!!! In urma accidentul a rezultat ranirea usoara (la umar) a motociclistului care a fost transportat la spital pentru investigatii. Comentariile le inchid ca sa nu va tenteze pe unii
 10. BRZ, nu stiu daca te incadrezi cu bugetul...
×
×
 • Create New...