Sari la conținut

LexDee

Membru
  • Număr conținut

    458
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Suzuki

Informații profil

  • Interests
    Drop a gear and disappear.

Vizitatori Recenți Profil

1.318 citiri profil

LexDee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu cunosc mai multe detalii. https://www.facebook.com/marco.paraschiv/videos/1790416780972411/
  2. Nu gasesc cadrul legislativ care sa interzica asta, cel putin in legislatia romaneasca. ​Ii rog pe colegii care au spus mai sus ca sunt ilegale sa ne ajute cu un pasaj de lege.
  3. Eu o tin cu rezervorul plin, fara stabilizator. Daca sta garata mai mult de 4 luni, in primavara arunc benzina din rezervor si pun una proaspata.
  4. Robert e genul de om care abia asteapta sa ninga si sa se inchida Transfagarasanul pentru a se poate da in liniste.
  5. Ultimul update, de pe grupul Info Trafic Bucuresti si Ilfov: "Dani Ela Am dormit si eu cateva ore si iar ati inceput sa aberati! Numai experti si conducatori profesionisti avem pe grupul asta!!! Deci: vinovat de producerea accidentului din declaratiile martorilor si in urma cercetarii la fata locului, se pare ca este soferul care nu s.a asigurat si l.a lovit.pe moto care SURPRIZA (pentru unii): CIRCULA.REGULAMENTAR!!! In urma accidentul a rezultat ranirea usoara (la umar) a motociclistului care a fost transportat la spital pentru investigatii. Comentariile le inchid ca sa nu va tenteze pe unii din voi la "scenarita"."
  6. Ala coboara din cotet zambind?
  7. Varianta scurta: Furca USD ajuta la o directie mai precisa si are o rezistenta crescuta la deformare. - E mai performanta decat furca clasica Franele prinse radial ajuta la eficientizarea fortei de franare, se elimina miscarea laterala al etrierului. - La fel, sistemul e mai performant decat unul clasic P.S. La frane e bine ca si pompa sa fie radiala.
  8. UPDATE: "Soferul nu a fugit de.la locul accidentului. La prima vedere, vinovat ar fi motociclistul care nu s.a asigurat. Moto a fost ranit usor si dus la spitalul Universitar." - Dani Ela
  9. Preluat de pe grupul "Info Trafic Bucuresti si Ilfov" 16.00 pod basarab - moto cu masina. Motociclistul e in viata . Auto a fugit din ce am inteles Soferul a lasat masina si a fugit, numere de bulgaria...
  10. Inainte sa cumperi ustensilele mergi la un liceu vocational sa iei cateva lectii de la un profesor. Sa nu arunci banii pe jucarii si sa constati ca e cam greu si necesita mult timp.
×
×
  • Creează nouă...