Doctoru Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Salutare. Caut pentru un prieten Simson AWO T. Stiu ca sunt rare din aceasta cauza apelez la comunitate. Are ,,boala" pe acest model si as vrea sa il pot ajuta sa-si îndeplinească acest vis. Daca stiti/auziti pe undeva va rog din suflet sa mă contactati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malparido Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) vezi pe olx. Editat Octombrie 31, 2016 de malparido Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Decembrie 3, 2016 Autor Share Postat Decembrie 3, 2016 Inca mai astept de la voi raspunsuri, dar din tara, nu de pe dincolo. Omul si-l restaureaza el, ca doar asta e farmecul, sa lucrezi tu la proiectul visat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 In tara mai greu sa mai gasesti si atunci cand se gasesc tot afara merg ca acolo se plateste munca depusa pentru restaurarea lor la noi mai greu vrem bijuterii la pret de fier vechi { nu este cazul de fata } .... eu mai am doar aceste cateva piese de mai jos de la un Awo Touren care a plecat , ati ghicit , afara din tara pe alte meleaguri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Decembrie 7, 2016 Autor Share Postat Decembrie 7, 2016 Da, din păcate toate au cam mers pe afara. Si prietenul meu tot viseaza sa găsească una la un pret decent, sa o puna pe picioare si sa o poata admira zilnic la el in garaj, sa o scoata la cate o tura. La preturi de 3 mii € am gasit,dar mi se pare exagerat pretul pt o motocicleta care necesita restaurare. Eu mai astept oferte, cine stie de unde sare iepurele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 4, 2017 Autor Share Postat Septembrie 4, 2017 Se poate inchide. S-a gasit Simson. E deja in proces de ,,resuscitare". Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 In ce stare si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate