Chirila Alexandru Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 (editat) Salut , sunt nou pe forum , nu stiu daca am ales bine categoria Am un scuter malaguti fifty top si as avea nevoie de un CDI (care gasesc pe tot netul) , dar la carcasa aceea de pe magnetou are magnetul zgariat si cica e de la magnetoul din inauntru , asa mi.a spus fratele meu , faza e ca nu gasesc nicaieri aceste piese , nicaieri , am gasit la cineva la mana a doua dar vrea 300 si ceva de lei pe ele , de la ce scutere s.ar potrivi aceste piese ? Sau unde a.si putea gasi? Editat Noiembrie 9, 2016 de Chirila Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ventomoto Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 (editat) POFTIM ? Pana la urma ce doriti ? Coerenta in exprimare lasa de dorit sa nu mai zic de faptul ca nu prea stiti ce anume va trebuie (ce treaba are CDI-ul cu magnetii de pe volanta) Daca doriti sfaturi exacte va rog puneti cateva poze macar . BAFTA! Editat Noiembrie 9, 2016 de ventomoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chirila Alexandru Postat Noiembrie 9, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2016 (editat) CDI.ul are niste fire rupte (asta nu are importanta) , as dori volanta si magnetoul , nu gasesc asa ceva pentru scuterul meu Scuze pt exprimare scriu de pe telefon... Editat Noiembrie 9, 2016 de Chirila Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate