Sari la conținut

ventomoto

Membru
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ventomoto

  1. Cred ca este muuuult mai simplu sa se puna piesa care trebuie . http://www.ebay.de/itm/Kolben-68-98-MZ-TS250-ES250-ETS250-fur-Simson-TS-250-ES-250-ETS-250-/291448840365?hash=item43dbb460ad:g:Kx4AAOSwImRYLWvj
  2. Patineaza ambreiajul . Cablul de ambreiaj trebuie sa aiba 2 - 3 mm joc , daca are joc si patineaza inseamna ca s-au uzat placile de frictiune si/sau uleiul nu este bun .
  3. La pinioane si lant s-a gandit cineva ? Cred ca pentru distante scurte nu e o mare problema , insa cred ca e mult mai simplu si corect un trnsport cu remorca usoara.
  4. POFTIM ? Pana la urma ce doriti ? Coerenta in exprimare lasa de dorit sa nu mai zic de faptul ca nu prea stiti ce anume va trebuie (ce treaba are CDI-ul cu magnetii de pe volanta) Daca doriti sfaturi exacte va rog puneti cateva poze macar . BAFTA!
  5. Eu din nou , inca unul cu care m-am jucat , se termina joaca in cateva zile https://www.facebook.com/ventomoto.vento » Post actualizat in 21 Apr 2015 10:42 Inca cateva poze .
  6. Si la SV-ul asta a fost vopsita carena , insa cine a facut-o nu s-a gandit sa puna abtibildurile drepte , nu prea am mai vazut asa ceva . Sper macar ca se pasuiesc bine !!
  7. Multumiri organizatorilor si speram ca la anul sa fie mai bine si mai mult !!
  8. Dupa cum se vede si in poze si este scris si la descrieri , are topcase Giwi . Masuratorile la ce servesc ?!? daca nu se cumparta , doar pentru comparatie ?

    Handguarduri cu insertie metalica pot aducve la comanda , culoare rosu , albastru am in stoc .

  9. Ghidoane EASTON , intre 89,- si 129,- euro . Pentru KTM 990 Adventure pretul este de 89,- euro . Livrare in toata tara prin posta . Mentionez ca si campionul Romaniei la MX1 - Adi Raduta foloseste astfel de ghidoane . Se mai pot aduce ghidoane cross la numai 50,- euro Se poate aduce acest ghidon la pretul de 50,- euro , insa mai trebuiesc si adaptoare care costa 20,- euro . Ghidonul este din duraliminiu eloxat (auriu) cu diametru la mansoane de 22,2 mm si la prindere 28,6 mm .
  10. DE vanzare anvelope S.H. 100/90 - 19 motocross , marca michelin , pirelli , pret 80,oo lei / buc . Livrare prin posta sau curier . tel 0722592890 ; contact@ventomoto.ro ; ventomoto@yahoo.com . www.ventomoto.ro
  11. In codul rutier se stipuleaza obligativitatea purtarii unei casti de protectie omologate de catre conducatorii de motociclete si mopeduri . ATV-ul sau quad-ul nu intra in aceasta categorie , deci nu se impune purtarea castii de protectie , este numai recomandat .
  12. Vand Yamaha YZ 125 , an fabricatyie 2002 , stare de functionare foarte buna , pret 1150,- € negociabil.
  13. Dupa parerea mea daca se schimba cdi-ul , atunci sa se schimbe cu unul mai "destept" adica cu mai multe setari . In orice caz schema este pentru cdi curent alternativ (oricum o schema foarte simplificata) , iar dupa cate stiu eu Lifanul de 125 are cdi curent continuu .
  14. Motocicleta este din '68 , nu a facut razboiul , insa remorca da .
  15. ventomoto

    BURSA LOCALA

    Mansoane ghidon , pret 50,oo lei / set .
  16. ventomoto

    Sa mai si radem.

    Sa m,ai radem putin.
  17. ventomoto

    Sa mai si radem.

    Sa m,ai radem putin.
  18. ventomoto

    Sa mai si radem.

    Sa m,ai radem putin.
  19. ventomoto

    My new moto

    Da intr-adevar se poate ceea ce spui tu insa numai cu cateva conditii , si anume sa fie autoturisme , asta era una , si cea de a doua sa fie din grupul volkswagen-audi sau opel .
  20. De vanzare : * Armura completa marimea M , noua , pret vechi 350,oo lei => pret nou 299,oo lei (reducere 17%) * Handguard universal motocross / enduro , noi , Acerbis , culoare albastru , pret vechi 390,oo lei => pret nou 325,oo lei (reducere 20%) * Handguard universal motocross / enduro , noi , Ufoplast , culoare rosu , pret vechi 120,oo lei => pret nou 100,oo lei (reducere 20%) Livrare prin posta su curier , plata ramburs .
  21. Si din partea mea "la multi ani , sa fi-ti norocosi , sanatosi si la punga grosi" . Tuturor un an nou mai bun , asfalt uscat si evenimente ZERO . BAFTA TUTUROR !
  22. Scuze de greseala facuta , intr-adevar jocurile sunt 0,10 mm admisie si 0,12 mm evacuare . Errare humanum est .
  23. Depinde cati kilometri are , se poate sa trebuiasca doar refacut reglajul jocurilor la tacheti . De regula cand este lantul de distributie "pe duca" zornaitul se aude in permanenta . Luna trecuta am restaurat un NX si dupa schimbarea uleuilui, bujiei , filtrelor , ambreiajului , curatarea si reglarea carburatorului precum si controlul lantului al patinelor si al intinzatorului s-a mai efectuat si reglarea tachetilor . Nu se mai aude nici o bataie si in schimb porneste muuult mai bine si chiar si merge mai bine . Deci in concluzie in primul rand reglarea jocurilor la tacheti ( 0,08 mm admisie si 0,12 mm evacuare) totdeauna e mai bine sa fie putin mai mare decat mai mic , asta daca nu iese ca la carte . Bafta!
×
×
  • Creează nouă...