Massa Ovidiu Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Colegii,vreau sa-mi iau si eu de pe Emag huse Oxford pentru un Monster S4r si un Diavel,dar nu stiu ce marime sa comand.ma ajutati,va rog!?multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kongly Zbanghi Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 simplu intri pe net si vezi dimensiunile motorului dupa intri pe huse si fiecare husa e incadrata la dimensiunea L ( 204mm) M( 2200m) ceva de genu si ia si tu una putin mai mare decat ai tu cu 10 15 cm:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Massa Ovidiu Postat Decembrie 28, 2016 Autor Share Postat Decembrie 28, 2016 la fel am luat si eu!L si XL de la Oxford:)cam mare XL pentr Diavel,merge L lejer.va multumesc @ initiator : . Pt Aquatex ai nevoie de L , eu am XL si intra lejer pe mobra . http://www.oxfordmoto.ro/en/catalog/huse-11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate