cristi80 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 sal,am nevoie de masca furcii de la un m sau dnepr in stare cat mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 am eu, o sa le fac miine o poza , da mi un cont de email sa ti o trimit 0749891972 florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 am eu, o sa le fac miine o poza , da mi un cont de email sa ti o trimit 0749891972 florin ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 chiar nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 nu, nu le am. Eu le-am taiat si am lasat doar partea superioara pe motor (care include si prinderea pentru far) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 nu, nu le am. Eu le-am taiat si am lasat doar partea superioara pe motor (care include si prinderea pentru far) din pacate asa am facut si io ,acum incerc (cam fara succes)sa repar greseala .rusul din piata a zis ca nu imi poate aduce ca nu gaseste s.a.m.d asa ca forumul a ramas singura solutie viabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 rusul din piata? exista un rus magic in piata care uns cum se cuvine aduce unele piese pentru M-uri, de exemplu? si cum dam de el? prin telefon, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 rusul din piata? exista un rus magic in piata care uns cum se cuvine aduce unele piese pentru M-uri, de exemplu? si cum dam de el? prin telefon, ceva? nu l-am controlat sa vad daca ii magic si nici el nu mi sa parut genul ,este in piata in galati,il cheama ruslan si nr de tel este 0745789941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 eh, vom vedea. multumim... si bafta la achizitia pieselor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 am eu pantalonasi de dnepr in stare f buna. daca esti interesat, da de veste. doar tre sa ajung sa ii iau din pitesti, ca acolo sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 am eu pantalonasi de dnepr in stare f buna. daca esti interesat, da de veste. doar tre sa ajung sa ii iau din pitesti, ca acolo sunt. ai si pm si sunt foarte interesat altfel numai puneam anuntul.te salut si astept vesti de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate