rastafarian Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 salutare. am observat acuma de cand a venit frigul. ii dau cheie, il las sa se incalzeasca, problema este ca pica antigel pe la radiator (cred). nu scuipa mult, dar scuipa. -este din cauza frigului? -ar trebui sa ma ingrijorez? -trebuie completat antigelul pierdut sau are prea mult si din cauza asta il scuipa? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Verifica unde pierde si dupa iei masuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 verifica dopu, pe unde torni antigelul !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2016 verifica dopu, pe unde torni antigelul !!!!! ii dau maine carenele jos. nu cred ca e de la dop. curge prin stanga pe undeva. dopul e pe dreapta. bine...curge stand pe cricul mic. chiar daca era de la dop, nu cred ca avea cum sa scuipe pe stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 curge prin stanga pe undeva. dopul e pe dreapta. bine...curge stand pe cricul mic. chiar daca era de la dop, nu cred ca avea cum sa scuipe pe stanga. Daca e in zona centrala, in fata cricului, presetupa (sau poate e furtunul de supraplin si problema e alta) . Se mai intampla din cand in cand. Daca e in fata, la radiator, vezi furtunasele. Cum zicea colegu' mai sus, vezi pe unde curge si dupa iti zicem ce e de facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2016 (editat) am dat carenele jos, cred ca pica pe la un furtun care parea ca are colierul cam slabit. l-am strans de l-am julit. ii mai dau maine cheie, daca pica iar, mergem la doctor » Post actualizat in 30 Nov 2016 12:14dupa urma de antigel care se observa pe radiator....de-acolo pare ca ar scuipa Editat Noiembrie 30, 2016 de rastafarian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2016 cu tubulara i-am dat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Noiembrie 30, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2016 maine bagam colier nou. mersi man! sper sa nu fie radiatorul » Post actualizat in 30 Nov 2016 16:21 ma cam sperie un pic, caci dupa cum se vede in poza n am fost tocmai un adevarat crestin cu mobra si am dat cu ea de pamant. a suferit si radiatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rastafarian Postat Decembrie 1, 2016 Autor Share Postat Decembrie 1, 2016 s-a rezolvat problema fara sa schimb colierul. l am strans bine si........... MAGIE!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate