Sablare Constanta Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Salutare baieti!!! In speranta ca va poate interesa va anunt ca am deschis in Ovidiu (Constanta) un atelier unde efectuam operatiuni de sablare cu nisip si grit.Asta in caz ca reconditionati jenti de tabla , aliaj sau orice care trebuie curatat de rugina ,oxizi ,vopsea veche etc. Se poate sabla orice, chiar si componente de caroserie a masinilor, exemplu:usa, aripa, haion etc. Se pot sabla piese de orice dimensiune la preturi zicem noi accesibile ! Informatii suplimentare AICI sau la nr de telefon: 0766 33 62 64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Salutare! Eu as fi interesat sa sablez un cadru si un rezervor de ij 49! Imi poti da un pret te rog? Banuiesc ca dati si un strat de protectie dupa sablare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate