pantera2006 Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 jumbales nu ai treaba la garaj,sau acum te dai,cu senila pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2017 Se da cu senila pe zapada,mama ce fain merge ,nasol daca mergi si e zapada foarte intarita sau gheata ca e jale.Nu e foarte mult avand in vedere ca ma tenta sa iau kayaba m01 care e 160 litru,cred ca data viitoare o sa bag ohlins.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristea nicolae Postat Iulie 8, 2023 Share Postat Iulie 8, 2023 La 07.01.2017 la 16:07, b_robert87 a spus: sigur ca poti pune alt ulei,sa fie W care trebuie sau poti pune cu o cifra mai mare,exemplu 10w si tu poti pune 15w,eu asa am pus la furca mea de yamaha,dar trebuie sa afli exact cat intra in fiecare tub,la mine a fost suficient 1 L ,specificatiile yamaha sunt ulei furca 379 ml in fiecare tub pahar,totul este ca cureti bine toate piesele din furca,daca folosesti semeringurile vechii scoti arculetul de tine buza principala si scurtezi 1sau 2 spire din partea cu dimensiunea normala,ca mai este o parte ascutita,arculetul are un fel de varf,nu trage ca lungesti arculetul,il desurubezi Salut ce yamaha ai ? Eu am un yamaha wr 250f din 2006 si e al doilea motor dar si primul la care servisez furcile cat ulei ar intra în ambele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate