Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 ... ca sa nu mai zica unii ca nu se munceste! » Post actualizat in 09 Jan 2017 19:19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 Spor la treaba, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 frumos.......felicitarile mele. sa ne tii la curent cu evolutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 asa cu troscoțelul inverzit , cu ajutoare , si in șlapi oricine poate.... Pe aici nu am mai vazut frunza la troscoțel de pe la inceputul lui noiembrie.... https://drive.google.com/open?id=0B-3Oyuzm5TLIYkhJYlZyUDc0WVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2017 asa cu troscoțelul inverzit , cu ajutoare , si in șlapi oricine poate.... Pe aici nu am mai vazut frunza la troscoțel de pe la inceputul lui noiembrie.... https://drive.google.com/open?id=0B-3Oyuzm5TLIYkhJYlZyUDc0WVE ... n am avut pozele la indemana sa le postez treptat. Oricum, mobra e aproape gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 treptat. Oricum, mobra e aproape gata. ...treptat... » Post actualizat in 10 Jan 2017 07:41 ...treptat... ..si ,ca sa-l citez pe colegul Levi, "să ne iasă cât decât perfect"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 frumos facuta, fata de altele vazute de mine p-aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2017 ... sa fie Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 Salut.Si pe aici se lucreaza ,dar mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2017 Salut.Si pe aici se lucreaza ,dar mai putin Da! O lucrare ingrijita. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Asa da Urse , Merge sa pui mileul pe ea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 13, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2017 Asa da Urse , Merge sa pui mileul pe ea !! ... m am straduit sa iasa cat mai bine pentru banii care s au cheltuit. Nu prea imi place sa imi bat joc nici de banii clientului si nici de timpul meu. O sa iasa bine. O sa fie frumoasa. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Ee man mai lucra si altii dar mai incet la gura sobei cu o tuiculita fiarta la indemana , ce sa-i faci m-a prins iarna intr-un stadiu mai putin avansat ca la tine ...dar incercam sa recuperam cum da firu ierbi vorba cuiva "oricum iarna-i pe sfarsite " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Mamă ce idee mi-ai dat cu filtrul de aer de la compresorul de vreau să-l fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 15, 2017 Share Postat Ianuarie 15, 2017 Mamă ce idee mi-ai dat cu filtrul de aer de la compresorul de vreau să-l fac! Hehe aceea este o idee adaptata a unui mos batran care a si facut acest compresor pe care il am de catva ani buni inca mai lucru cu el si isi face datoria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 3, 2017 Autor Share Postat Martie 3, 2017 Abandonata de cativa ani intr un service. Am reusit in cateva zile s o pun putin pe linia de plutire. Probabil ca la iarna o sa intre intr o reconditionare completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Ai reusit multe in cateva zile, felicitari Ursanu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Ai reusit multe in cateva zile, felicitari Ursanu! Aaaa... multumesc tovarsul moderator. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Buna! @Vrsv ma intereseaza si pe mine cum sa curat piesele de Al,fara a le deteriora/zgaria.Multumesc.Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Buna! @Vrsv ma intereseaza si pe mine cum sa curat piesele de Al,fara a le deteriora/zgaria.Multumesc.Spor! Salut. Sablate cu microsfere de sticla ies perfecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Multam'!Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Printre picaturi am da drumul si la un motoras de K75o » Post actualizat in 16 Mar 2017 18:37 » Post actualizat in 17 Mar 2017 16:00 » Post actualizat in 21 Mar 2017 13:18 Sa fie pace fratilor! » Post actualizat in 24 Mar 2017 20:06 La cutiuta in drum catre tari mai calde » Post actualizat in 28 Mar 2017 18:52 ... atunci sa bagam la cutiuta si o cutiuta. De MT, cum zic cei din nord. » Post actualizat in 01 Apr 2017 10:01 ... apoi o sa facem si un motor de Simsonache conversie de la 6 volti la 12 volti romanian style :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 (editat) Sa facem si niste rotite de Nipru asa, de la cap la coada cum se face Editat Aprilie 29, 2017 de Vrsv Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 20, 2017 Autor Share Postat August 20, 2017 Inca un motoras refacut in totalitate pleaca spre tari mai calde. Cu alternatorul 12 volti 15o wati aferent. Si carburatoare vacuumatice evident. » Post actualizat in 29 Aug 2017 19:05 » Post actualizat in 09 Sep 2017 18:51 » Post actualizat in 09 Sep 2017 19:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 23, 2017 Autor Share Postat Septembrie 23, 2017 Si doua mici lucrari... Una pe asfalt si alta prin nisipuri » Post actualizat in 23 Sep 2017 14:12 Sorry...! Nu stiu de ce s a postat rasturnata. N am putut remedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate