Lorand Szakacs Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 (editat) Salutări tuturor. Am o problemă la Rs-ul meu, se turează foarte greu între 5 și 6 mii de ture dar doar între aceste turații, parcă se înneacă acolo, apoi intră pv și nu mai are probleme. Știe cineva care ar putea fi cauza ? Carburatorul nu cred că are probleme, deoarece l-am montat pe altă Aprilia și motorul respectiv se tura. Mă poate ajuta cineva, please ? Editat Ianuarie 21, 2017 de Lorand Szakacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Iti ramane flansa dintre carburator si cilindru intre-deschisa si trage mult combustibil , apoi cand intra power valve trage si aer suficient si nu se mai ineaca. Oricum , difera rs-urile intre ele. Sunt ca daciile , au personalitate ) . Am patit si eu cu a mea , cand reuseam sa ii dau de cap pica alta piesa. Ori o fi si diferenta mare intre puterea ei si puterea oferita de power valve si pana sa intre o simti tu fara vlaga. Daca scoate si mult fum pana sa intre power valve eu asta cred ca e , amestec prea bogat. Acum , daca am dreptate nu stiu , insa sper sa iti fi fost de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorand Szakacs Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2017 Mersi frumos pentru sfaturi O sâ verific ceea ce ai zis. Ști cum e, dacă sunt cu treapta a 3-a și e turat motorul sub 5 mii, când ajung la 5 nu mai urcă, se înneacă, trebuie mereu să îi dau o treapta mai mică, să sară de intervalul acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate