talibanu83 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) cred ca este incadrata bine postarea.Inainte...varianta alb cu rosu..apoi...ce se vedeCeva elemente electrostatic, saua tapitata prin vecici, ideea cu pielea pe rezervor a unui prieten si munca multa de la mine... a mai pus si amicul mana )) anexez si fosta mea mobra... raptorul, cand am cumparat-o fost albatru alb... apoi albastru ... apoi... am dat-o pe negru... la fel.. multa munca » Post actualizat in 24 Jan 2017 22:37.. Editat Ianuarie 24, 2017 de talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Mega forta CB-ul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 frumos a iesit CB-ul, felicitari! .....dar schimba-i maneta aia de ambreiaj ca arata naspa de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Ianuarie 25, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2017 Din ce an era CB-ul? 97 am impresia.... a fost un proiect pt cineva » Post actualizat in 25 Jan 2017 07:16 frumos a iesit CB-ul, felicitari! .....dar schimba-i maneta aia de ambreiaj ca arata naspa de tot! au fost schimbate ulterior de catre proprietar... au venit mai tarziu dupa ce mobra a fost gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate