psy Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Salutari, Caut si eu un electrician moto pentru mai multe probleme la un suzuki gsxr k4 Ma poate indruma catre o persoana/un service ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 scoala de electricieni moto se deschide pe 30 feb, vezi poate prinzi unu la intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Februarie 12, 2017 Autor Share Postat Februarie 12, 2017 buna idee, dar as vrea putin mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Vorbeste cu giury, dumbravita. Superbec sigur te ajuta gratis daca platesti transportu pana/de la el. Ca ii de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 recomand Gyuri la Dumbravita tel.0722704469 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Februarie 14, 2017 Autor Share Postat Februarie 14, 2017 Multumesc o sa il sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Postat Martie 18, 2023 Share Postat Martie 18, 2023 Salutare, Mai este de actualitate grupul? Caut si eu un electrician moto in Timișoara, Moșnița, Dumbrăvița,să-mi facă faza lunga, scurtă pe far și contactul care mai da rateuri și nu oprește întotdeauna. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate