Cristi T Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Sal',am postat ieri un topic despre "proiectul" meu:MINSK HARD-ENDURO care se poate citi la rubrica motoare comuniste.Sunt acolo si poze si date tehnice referitoare la modificari.Precizez ca motocicleta este in stare perfecta de functionare,acte(talon si carte de identitate)OK ;revizie tehnica valabila pana in 2008.Cat credeti ca pot lua pe ea,e cineva interesat?Astept raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 eu as fi interesat dar pune un pret sa stiu la ce ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 eu as fi interesat dar pune un pret sa stiu la ce ma bag 600 euro + roata fata 21"cu disc de frana;roata spate 18"cu disc de de frana camera si cauciuc Tel:0724603895 Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate