gserban Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 (editat) Primavara de doua zile, venita pe neasteptate chiar in weekend mi-a aratat o Romanie care asemenea naturii trebuie trezita din amortire. http://joyridecoffee.ro/2017/03/06/romania-trezeste-te/ In 2017 sa aveti supercalatorii, sezonul sa fie lung si fain, fara evenimente neplacute. Pe langa placerea proprie, motocicleta sa va fie pretextul perfect de a descoperi lumea si viata din jur. Si daca va sta in putere de a schimba ceva cat de mic in mai bine, nu ezitati. Editat Martie 7, 2017 de gserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Ce titlu, am crezut ca ne chemi la razboi sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Wordpress? Marfa pozele. Nu prea le inteleg pe alea cu pahare cu picior si cafelute decorate, dar cred ca stii tu ce stii interesanta figura cu sagetica de 'up' utila in cazul posturilor lungi in cazul in care se plictiseste/nu se gaseste ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Aprilie 5, 2017 Autor Share Postat Aprilie 5, 2017 Banzay, salut. Da e un wordpress. In rest nu stiu daca "stiu", imi pun pe blog doar pasiuni: scrisul, fotografia, calatorii, cafele etc Mersi pentru vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 imi pun pe blog doar pasiuni: scrisul, fotografia, calatorii, cafele etc Pai cam asta fuse ideea si la mine cand am incropit ceva asemanator, dar a ajuns de sta facut si uitat de ceva vreme, ca nu prea am asa tragere sa pun poze si sa povestesc. Si cred ca nici acelasi talent ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate