butros Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Doamne Ajuta! Dar hai sa nu stam degeaba! E vreo modalitate prin care sa-l ajutam? orice? analiza sange etc? eu asa am salvat pe cineva. am trecut peste emotii si am donat sange. daca e nevoie de ajutor anunta pe forum orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butros Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca! IMi cer scuze dar nu stiu de ce mesajul meu anterior a ajuns tocmai acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DXU Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 biam acum am citit si eu aici.. cred c nue ste nicidata prea tarziu .. sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Domnul sa-l primesca la el, Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate