Marginie octavian Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Ce se intampla daca in cartea scuterului scrie ca nu depaseste 45 km/h iar el prinde 90-100? Cine te controleaza la acest lucru ? Te opreste politia si da o tura cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 10, 2021 Share Postat Noiembrie 10, 2021 Daca te opreste militia cu RAR langa ei, iti iei dosar penal daca se pune ala pe capul tau. Banuiesc ca te baga la conducere fara permis pentru categoria din care face parte trompeta si trompeta neinmatriculata si modificari aduse trompetei. Are cu ce sa te agate daca i se pune pe tine. Stiu ca a fost vanatoare de scuteristi dupa ce s-a dat legea cu permis obligatoriu. Cat despre circulatie, te duci unde vrei, doar pe autostrazi NU. Nici daca mergi cu 200km/h. Eu am fost si in Bulgaria cu nr galben si pe la munte, am ajuns si pe la Sighisoara. S-a dus bucharestbiketraffic ala cu trompeta la mare, la Brasov... Bine, nu era scuter, era minimototrompeta cu cutie in 4 trepte. Tot moped in acte. Tangential cu discutia, nu inteleg nici daca ma bati de ce faceti asa. Scuterul ala nu are nici frane, nici sasiu, nici suspensii, nici anvelope prevazute pentru 100km/h. Ia-ti categoria A, un 125 daca iubesti tu scuterele si mergi pe unde vrea banana ta cu viteza, ABS, frane, anvelope, suspensii corecte. Daca te uiti atent pe aici, ai sa vezi ca nu trebuie sa fii doctor in astronomie ca sa ai A. Si nici vreun bogatan nu tre sa fii. Stiu pe aici vreo 2-3 cazuri de baga benzina la gram si vorbesc despre motoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate