Alex_Ste90 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Salut, Vreau sa imi comand kit-ul de ambreiaj la Suzuki GSX-R 1000 K6 dar am o nelamurire. La una (sau toate) dintre placutele metalice imi ofera trei variante de grosimi: 2.0 mm, 2.3 mm si 2.6 mm, de ce sunt trei variante ? de unde ar trebui sa imi dau seama de care grosime am nevoie ? Am evidentiat in poza de care piesa e vorba. Si inca ceva, daca schimb tot kit-ul de ambreiaj, ar trebui schimbat si rulmentul de presiune (piesa nr. 38) ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Kit-ul o sa te coste suficient ca sa ai impresia ca primesti rulmentul gratis chiar daca te taxeaza cativa lei pe el. Am facut operatiunea acum ceva ani si am cerut toate discurile metalice sa fie identice.Nu au aparut probleme de teanc prea inalt. » Post actualizat in 30 Mar 2017 07:13 Variantele apar pentru a avea optiunea de a jongla cu inaltimea teancului de discuri in functie de ce ai nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Kit-ul o sa te coste suficient ca sa ai impresia ca primesti rulmentul gratis chiar daca te taxeaza cativa lei pe el. Am facut operatiunea acum ceva ani si am cerut toate discurile metalice sa fie identice.Nu au aparut probleme de teanc prea inalt. » Post actualizat in 30 Mar 2017 07:13 Variantele apar pentru a avea optiunea de a jongla cu inaltimea teancului de discuri in functie de ce ai nevoie . Kit-ul nu contine si rulmentul de presiune. Doar intrebam daca ar fi bine sa il schimb avand in vedere ca schimb ambreiajul. Pentru 35 lei cat costa rulmentul ar fi pacat sa nu pun unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Pai asta spuneam si eu ca pretul rulmentului este atat de mic in comparatie cu restul ca nu are nici un sens sa ramana neschimbat . » Post actualizat in 30 Mar 2017 07:29 Comanda de la Motorteam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Scuze, nu am inteles eu prima oara ce ai vrut sa spui in legatura cu rulmentul. La mymoto vreau sa fac comanda (au magazin in Arad), recomanzi de la motorteam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu chiar.Eu am comandat de la ei si pe vremea aia nu aveau optiunea sa comande kit-ul cu un singur clic.A trebuit sa faca separat comanda pentru fiecare piesa in parte si normal ca au incurcat borcanele atat de grav ca am primit ce aveam nevoie doar dupa doua luni. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Cat te costa kitul de ambreiaj (fara manopera) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Share Postat Aprilie 3, 2017 Cat te costa kitul de ambreiaj (fara manopera) ? 720 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate