Sari la conținut

Alex_Ste90

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 1000 K6

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Bandit 600N 1995, Suzuki GSX-R 600 K1

Alex_Ste90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lasa superbou ca mergi tu tare, peste tot in lumea ta, cand tragi pe nas.
  2. In zonele unde merg mai tare intr-adevar asfaltul e destul de abraziv.
  3. Prietene nu am simtit ca fuge de sub mine, probabil eram pe jos deja daca nu aveam aderenta. Gumele sunt Metzeler M5.
  4. Nu stiu care parte din "folosesc motorul zi de zi'' nu ai inteles, adica in oras si in weekend in afara orasului. Unde vrei sa se incalzeasca ? pe asfaltul de pe strada ? am sustinut eu ca le dau capat ?. Ia pune si tu o poza cu gumele tale fericite ca alea mele sunt prea triste. Ma gandesc ca tu iti freci genunchiul de asfalt cand mergi pe strada. Plm de atotstiutori si piloti imaginari.....
  5. Nu am spus-o cu motiv de lauda, nici pe departe. Nu, nu sunt un as al motociclismului si nu voi sustine asta niciodata. Nu ma dau incat sa topesc marginea cauciucului, doar am spus cum merg eu. Uite si o poza, la nivelul asta sunt eu si cam atat pot deocamdata, motocicleta o folosesc zi de zi. Ca sa revenim la presiune, tot timpul am mers cu 2.9 pe spate si 2.5 pe fata. In poza cauciucul are un rulaj in jur de 7000km. Nu inteleg ce tot va agitati sa desfintati pe toata lumea ca sa pareti voi mai destepti si mai buni.
  6. Chiar nu are nici o treaba, sta foarte bine pe curbe si nu, nu iau pozitie de drepti pe curbe ). Parerea mea e ca mai mult conteaza daca "sag-ul'' suspensiei e setat dupa greutatea omului de pe motocicleta decat presiunea cauciucului. Nu spun ca nu ar conta presiunea, dar e o chestie de feeling si fiecare ar trebui sa mearga pe o presiune care ii ofera incredere in motocicleta.
  7. https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/fitment?brand=22912&model=667512&version=1155699#/search E "grele" cu internetul. Unde as fi putut sa selectez ? in manualul de hartie interactiv ?
  8. Din moment ce am selectat modelul lui de motocicleta cred ca totusi au facut niste teste oamenii aia de la Pirelli si nu au scos niste valori din burta.
  9. Am uitat sa specific. Producatorul cauciucului recomanda asta. Nu scrie nimic despre pasager, AparTeGeorge spune ca merge aproape tot timpul cu pasager. Eu as baga 2.9 pe spate si aia e. Eu am tot 2.9 si cand merg singur si nu am avut probleme cu aderenta sau uzura prematura.
  10. Producatorul recomanda 2.5 bari pe fata si 2.9 bari pe spate. E valabil daca mergi cu pasager sau fara.
  11. Scuze, nu am inteles eu prima oara ce ai vrut sa spui in legatura cu rulmentul. La mymoto vreau sa fac comanda (au magazin in Arad), recomanzi de la motorteam ?
  12. Kit-ul nu contine si rulmentul de presiune. Doar intrebam daca ar fi bine sa il schimb avand in vedere ca schimb ambreiajul. Pentru 35 lei cat costa rulmentul ar fi pacat sa nu pun unul nou.
  13. Salut, Vreau sa imi comand kit-ul de ambreiaj la Suzuki GSX-R 1000 K6 dar am o nelamurire. La una (sau toate) dintre placutele metalice imi ofera trei variante de grosimi: 2.0 mm, 2.3 mm si 2.6 mm, de ce sunt trei variante ? de unde ar trebui sa imi dau seama de care grosime am nevoie ? Am evidentiat in poza de care piesa e vorba. Si inca ceva, daca schimb tot kit-ul de ambreiaj, ar trebui schimbat si rulmentul de presiune (piesa nr. 38) ? Multumesc.
  14. Salut, Vreau sa imi comand kit-ul de ambreiaj la Suzuki GSX-R 1000 K6 dar am o nelamurire. La una dintre placutele metalice imi ofera trei variante de grosimi: 2.0 mm, 2.3 mm si 2.6 mm, de ce sunt trei variante ? de unde ar trebui sa imi dau seama care grosime am nevoie ? Am evidentiat in poza de care piesa e vorba. Si inca ceva, daca schimb tot kit-ul de ambreiaj ar trebui schimbat si rulmentul de presiune (piesa nr. 38). Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...