Buzz Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Salutare tuturor!Vă invităm în perioada 16-18 Iunie la Târgu-Mureș la a 3-a ediție a festivalului Maris Fest, un festival dedicat motocicliștilor și iubitorilor de muzică rock!În cadrul festivalului avem și o paradă moto, unde anul trecut am depășit 1000 de motociclete!Detalii găsiți pe pagina de Facebook. www.facebook.com/MarisFestUrmăriți minunatul clip de mai jos! Vă așteptăm cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Am fost,mi-a placut... Singura "problema "a fost ca au comercializat doar bere Ciuc... In rest,atmosfera buna,rockeri de la 14 la 80 ani,veselie...si nelipsitii Cargo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Aprilie 20, 2017 Autor Share Postat Aprilie 20, 2017 Mersi de raspuns, incercam sa imbunatatim de la an la an, in limita posibitatilor...si anul acest vom avea un line-up destul de bun plus multe surprize la parada si concursuri, am inceput sa anuntam formatiile, pana acum:Alternosfera, Tiarra, Relax, W3 4R3 NUMB3RS si vor mai urma altele de mare succes. Se poate urmari evenimentul pe Facebook aici:https://www.facebook.com/events/263331984126992/Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate