Patrick_M Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Salutare. Am desfacut senzorul de benzina din rezervor pt ca nu merge de ceva vreme si am un motor insetat. Am dat de un amarât de thermistor de 2 lei (ca si piesa OEM e un pret fabulos). Vreau sa il schimb si vreau sa stiu ce valoare ar trebui sa caut. Am mai citit ca e o rezistenta NTC. Dper ca am inteles bine, dar nu gasesc valoarea ca sa lucreze si cu led-ul din bord si sa nu fie prea slab. Dper ca m-am facut inteles . La partea electrica inca invat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Salut aici a fost discutat subiectul /index.php?/topic/712549-indicator-rezerva-benzina/?hl=termistor#entry3747238 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 4, 2017 Autor Share Postat Aprilie 4, 2017 Lux. Multumesc frumos. Se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Si aici : /index.php?/topic/147400-detinatori-de-yamaha-thundercat-thunderace/?p=3467887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate