Jump to content

Patrick_M

Super Membru
 • Content Count

  2,658
 • Joined

 • Last visited

About Patrick_M

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj
 • Carnet moto din
  .
 • Motocicleta
  KTM 950 Adventure

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt sigur ca partea cu recuperatul timpului a fost ultimul gand.
 2. Tot ce au facut rusii a fost durabil, dar nu a fost precis. Chiar si un amarat de ceas Pobeda
 3. Il urmaresc pe Mani de multi ani. Face treaba buna si e constant. Cred ca asta e cea mai buna reteta, sa mergi constant. Cand impingi limitele, se intampla si evenimente tragice, ca al lui Paolo. Pacat. Si el era un “legend” al raliului. Iar ce m-a surprins a fost gestul lui Toby Price. Jos palaria.
 4. Unii strang la 110 si lasa dinamometrica reglata asa. La toyota, in cazul meu, trebuie 103, asa ca trebuie comunicat. Dar evident, asta pentru cine isi citeste manualul si stie cat prevede producatorul.
 5. mai ales la jante de aluminiu.
 6. Intr-un articol zice ca ar fi 215 kg Wet, dar inca sunt la stadiul de concept. La toate motocicletele una a fost hartia, alta realitatea.
 7. Asta da competitor pentru piata actuala de Touring/Adv. https://ultimatemotorcycling.com/2019/12/03/husqvarna-norden-901-going-into-production-adventure-touring-motorcycle/
 8. Proiectul de iarna va fi la mine sa trec spatele pe tubless. Il sigilez cu ceva banda, valva si pus inapoi E09 Dakar. Nu prea ma vad facand manopera de pana in padure. Am in trusa un Slime si probabil o sa pun si un snur de pana. E09 e cel mai bun pentru stilul meu de actiune cu animalul,chiar daca il schimb la 1 sezon, aprox.
 9. Sotia mea are un NX250 cu tambur pe spate. Face treaba, dar daca ma urc eu pe motor, deja se chinuie sa franeze. Dar totusi, parca pe fata ar fi mers disc. Probabil cine o cumpara, va opta pentru disc. Sau cel putin eu asa as face.
 10. Nici eu nu am crezut ca mai exista tambur, dar uite ca japonezii inca folosesc. Sunt curios de explicatia lor pentru asta.
 11. O jucarie interesanta la un pret bun pentru un incepator sau incepatoare. https://moto-bike2020.com/new-model-honda-nxr-160-bros-2020-price-technical-sheet-engine-and-consumption/
 12. Eu cred ca presupui bine. Reinstaleaza aplicatia si probabil o sa fie bine. Si mie. pe ultimul IOS a avut cateva bug-uri in ultima saptamana.
×
×
 • Create New...