Jump to content

Patrick_M

Super Membru
 • Content Count

  2,718
 • Joined

 • Last visited

About Patrick_M

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj
 • Carnet moto din
  .
 • Motocicleta
  KTM 950 Adventure

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare. Vand manusile KTM RADICAL X. Marimea L. Purtate o singura data, in stare perfecta. Le vand pentru ca imi sunt mici. Constructia lor include piele de capra, neopren si protectii. Sunt bine ventilate si de calitate superioara. Se pot vedea in Cluj sau trimite cu curier (exclus posta - coada e mai lunga decat viata lui Iliescu). Pret 250 lei tel 0745927556 Vandute. Multumesc
 2. IOI ( de la Cluj), dacă nu te-ai lovit direct de acesta problema, nu întreba. Aerul și apa sunt inamicul și intra prin orice gaura. La restul de chimie nu ne băgăm, pt ca nu e cazul. Dar da, aerul nu iese ușor. Trebuie fortat
 3. Si eu m-am lovit de problema aceasta la un KLE 500. Kit rEparatie sI gata. Toate au o varsta, nu pot tine la nesfarsIt. Tocmai astept kiturile de la Romi. Am luat sI pEntru carbuRI, de siguranta.
 4. Doar motocicleta ta e cea mai buna si repari doar motociclete de 25.000 Euro in sus. M-am prins acum Halal service si om. Mai bine nu scriai nimic decat o batjocura, fara sa cunosti circumstantele. Sanatate la toti
 5. La Sani (scuze daca nu scriu corect), pe septimiu albinii. Vezi motoare parcate in fata.
 6. Chiar te invit la Cluj sa incerci un LC8. Saptamana viitoare ii pun sus bateria si te astept
 7. Daca te urci pe un KTM LC8, o uiti fraza de mai sus. Matematic e cum zici. In practica e altfel. Promit. Si atunci o sa intelegi ca it's all about Nm, not HP.
 8. Doar minciuni. KTM-urile sunt stricacioase si au saua de lemn. Clar e platit.
 9. @misionaru Pune niste vaselina buna pe tija telescopului (poate fi uscat simeringul de ulei si sa provoace o frecare greoaie), desfa articulatiile si strange la nm. Poate chiar un service la telescop, daca nimic nu merge.
 10. @misionaru Sa inteleg ca ai joc in bucsa aia mobila? Ca de aia m-am lovit cu un prieten cu un telescop de pe telelever.
 11. Acum m-am uitat. Asa e. E direct in in bascula. Deci ce rulmenti cautam, @misionaru?
 12. acum m-am uitat pe realoem si nu exista linkage in schema explodata. Poate stie el daca F700 e identic cu alt model si sa caute la acela. Gen F800 sau altceva.
×
×
 • Create New...