didialx Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Salutare ! Am nevoie de un mic ajutor. As fi interesat de o motocicleta din BUZAU, (YAMAHA FZ1)dar inainte de a bate drumul din ALBA pana acolo,fara a sti exact care e treaba cu ea,as vrea sa o vada cineva la fata locului.Este cineva care se pricepe si ar putea sa ma ajute? Daca da,dati va rog un semn . Nr. meu 0745612362(whatsapp),sau in privat, (contracost bineinteles) Multumesc anticipat! https://www.olx.ro/oferta/yamaha-fz-1-1000-cm-ID80pGn.html#a2dcc56c57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Teoretic, am drum in weekend (sambata / duminica) la Buzau in drum catre siriu dar pana aflu joi seara cand aflu 100%, nu pot sa primit nimic. E tarziu pentru tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didialx Postat Aprilie 5, 2017 Autor Share Postat Aprilie 5, 2017 Nu este tarziu. este ok daca poti. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Salutare! Datorita conditiilor meteo nu o sa mai ajungem in acest weekend in zona . Sper sa fie un coleg pe aici care sa te poata ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate