ghilerdea_valentin Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Salutare, Am incercat azi sa fac primul schimb de ulei si dupa ce am strans surubul de scurgere am reusit sa fisurez baia de ulei, desi am folosit cheie dinamometrica si am respectat cuplul din cartea tehnica... posibil sa fi fost deja slabit. Acum incerc sa gasesc un loc unde as putea rezolva problema. Pe net am gasit piesa asta, in engleza ii zice "oil pan", dar pe la noi n-am gasit sa comand Voiam sa aflu de la voi daca ati patit beleaua asta si cum ati rezolvat-o. Daca stiti un service in Timisoara care ar putea sa repare asa ceva, m-ar ajuta mult. Motocicleta este Yamaha FZ6N din 2004. Multumiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbec Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 cureti bine pe la buson, scoti uleiu nou , dai jos baia o cureti mai bine decat ai curatat tu ceva pana acum si te duci la un nene care sudeaza la voi in sat , sa vezi sa-ti dea gaura chiar unde se termina crapatura . o gaura de 2-3 mm e suficienta.. sudeaza , apoi cauti alt nene sa-ti refaca filetul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rola Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 in Buziasului peste drum de procter e mrc weldin, mergi si discuta cu ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
square Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Sau ma suni sa ti trimit baie...0765336589 » Post actualizat in 06 Apr 2017 19:46 Sau ma suni sa ti trimit baie...0765336589 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghilerdea_valentin Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 Multumesc pentru sugestii. Am rezolvat cu Square. Sper s-o pun maine pe picioare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts