Bogdan Haituc Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Salutare, Sunt mutat de cateva luni in Brasov si peste 2 saptamani vreau sa-mi aduc motorul in Brasov. As vrea deci, sa inchiriez un garaj permanent, nu doar pt iarna, in Racadau (ideal pe Bulevardul Muncii) sa-mi fie aproape de casa. Astept sugestii/oferte si fac cinste cu proxima ocazie celui care ma ajuta sa gasesc garaj pt Vulcan. Multumesc anticipat si asfalt uscat celor cu on, noroiala placuta celor cu off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Salut . Nu prea merg f des prin racadau dar nu mi amintesc sa fie multe case pe acolo. Din cate stiu sunt blocuri multe (cartier facut pe vremea comunismului). O sa incerc sa aflu ce pot. Daca te pot ajuta cu orice altceva in bv sa-mi spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 sunt multe garaje pe parte dreapta cum urci in Racadau (in zona blocurilor) » Post actualizat in 11 Apr 2017 12:16https://www.olx.ro/oferta/ofer-spre-inchiriere-garaj-ID8iuDB.html#07741e2be2 https://www.olx.ro/oferta/inchiriez-garaj-ID88qRF.html#d3e5dcfe77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Ahh de astea nu stiam greseala mea . Cat despre preturi ... Fuck me )). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Ahh de astea nu stiam greseala mea . Cat despre preturi ... Fuck me )). ar merge un grupaj... intra 2-3 motoare, situatie in care pretul devine rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Mama mama ce scoruri un pic prea mult totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Haituc Postat Aprilie 12, 2017 Autor Share Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Salutare baieti, Multumesc de raspunsuri. Intr-adevar sunt maricele scorurile si as fi acceptat sumele daca ar fi fost chiar langa blocul meu, sa se merite macar (Muncii, vizavi de Carrefour Magnolia). Pe de alta parte siguranta e prioritara la mine, deci as fi dispus sa platesc multicel dar sa stau linistit )) Mai astept si alte idei, poate mai vad si altii postarea, iar daca nu apare altceva mai ieftin, m-as combina cu alti bikeri sa impartim garajul (si chiria), cum spunea Florinelu07. Mersi mult Klaus Cata, apreciez! Momentan, dupa garaj, caut parteneri de bikereala (ideal chopperisti, dar nu numai) si de socializare, bere, povesti "motociclesti" de dupa plimbare, etc ) Deci daca vrei ne putem auzi de saptamana viitoare. Numai bine! Editat Aprilie 12, 2017 de Bogdan Haituc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Haituc Postat Iunie 14, 2017 Autor Share Postat Iunie 14, 2017 Salutare, Am gasit garaj chiar in fata blocului, multumita unui confrate motociclist brasovean, caruia ii multumesc! Deci se poate inchide topicul. Asfalt uscat si ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate