balis.mihai Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Salutari! Am cumparat de pe ebay un kit turometru+kilometraj, nu este specificat nimic daca e compatibil pe 2T, la 4t stiu ca merge sigur, trebuie facuta vreo modificare ceva? Citisem undeva ca se pun niste resistori inainte de intrare in turometru. Ma poate lamuri cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Asa ceva? /index.php?/topic/745843-bord-digital-universal/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balis.mihai Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 http://m.ebay.com/itm/192064467803 modelul asta, are 5 fire( 2 pentru iluminare, unu alimentare+,unu - si unu care preia semnalul de pe + de la bobina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 (editat) Nu-ţi rămâne decât să-l legi şi să vezi. In cel mai rău caz o să iţi arate turaţia la jumătate, deşi dacă ia semnalul de pe fişa bujiei nu ar trebui să facă asta. Înafară de asta, verifică kilometrajul să fie corect; văd că e mecanic şi din păcate nu prea ai mari şanse să-l calibrezi pe mobra ta dacă nu arată cât trebuie. Editat Aprilie 26, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balis.mihai Postat Aprilie 26, 2017 Autor Share Postat Aprilie 26, 2017 nu ia semnalul de pe fisa, la mine pleaca un fir din cdi in bobina, din cate am vazut trebuie sa ma leg de el... » Post actualizat in 30 Apr 2017 19:26l-am montat azi si in turatie maxima imi arata doar vreo 4500 de ture, exista vreo solutie sa il fac sa indice corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate