Hds Sergiu Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Am cautat pe forum dar n-am gasit nimic relevant. Caut garaj/parcare pentru motocicleta pe timp de vara in zona dristor. Nu as vrea sa o las in fata blocului desi am alarma la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Am cautat pe forum dar n-am gasit nimic relevant. Caut garaj/parcare pentru motocicleta pe timp de vara in zona dristor. Nu as vrea sa o las in fata blocului desi am alarma la ea. si eu am cautat in aceeasi zona si fara succes din pacate...chiar si pe la titan si tot nimic...sta la bloc ca pana gasim trece sezonul...daca gasesti m-ar interesa si p mn...stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Aprilie 27, 2017 Autor Share Postat Aprilie 27, 2017 (editat) Eu cat am stat la obor dadeam 150 lei si aveam parcare cu cartela , stateam fara grija. Cred ca cea mai buna solutie e lant gros + alarma... Mai e un motor ca al meu care sta la scara fara lant fara nimic, pana acum n-a patit nimic , mai erau si doua de la bgs dar n-am vazut sa le mai parcheze acolo. Te anunt daca gasesc ceva. Editat Aprilie 27, 2017 de Hds Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Mall Parklake, acces permis 24/24. Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hds Sergiu Postat Aprilie 28, 2017 Autor Share Postat Aprilie 28, 2017 Mall Parklake, acces permis 24/24. Free Nu-i o idee rea, probabil daca ma stiu plecat mai mult o las acolo. Pana atunci caut ceva mai aproape de mine ca probabil o sa merg cu ea la serviciu zi de zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate