Sari la conținut

StefanT

Membru
  • Număr conținut

    378
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki GSX1300R Hayabusa
  • Numar Moto
    Nespecificat
  • Club
    N/A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZS 600Suzuki GSX-R 600 Gsxr 1000 k7
  • Interests
    Moto

Vizitatori Recenți Profil

1.749 citiri profil

StefanT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, eu m-am depasat personal la DRPCIV si am adresat intrebarea aceasta. Raspunsul este ca nu imi trebuie documentul de la ANAF, deoarece nu eu am achizitionat intracomunitar si nu eu as datora TVA. Eu am cumparat-o de la o firma din RO, care a adus-o de afara si I-a scos numere provizorii. Bafta!
  2. Cred ca ar trebui sa ai destul de multi clienti pentru a iesi pe plus. Daca per jeton incasezi 2.5 lei, la 200 de jetoane pe zi ar insemna ca incasezi 500 de lei pe care platesti impozit pe profit si scazi cheltuielile de rigoare (apa, canalizare, electricitate, solutii de neutralizare a sursei de poluare, amortizare echipamente). Cam cate jetoane crezi ca ar trebui sa distribui zilnic pentru a acoperi investiile si cheltuielile?
  3. Salut! Mi se pare cea mai buna varianta pentru spalat motocicleta, deoarece nu ma bazez pe diversi Georgei sa puna wapul pe diverse elemente sensibile (electronica, lant etc). Este si destul de fun sa iti speli singur mobra, plus ca de regula cu 2 jetoane o faci luna, ceea ce la masina nu se poate spune. Despre spalatul masinii, sunt de parere ca pentru asta iti trebuie minim 4-5 fise ca sa iasa decent astfel incat nu merita in fata unei sume de 20 de lei cat e un interior/ exterior la spalatorie. Desigur, acolo e de bun-simt sa mai lasi o spaga de la caz la caz, insa totusi per total pentru rezultate identice ajungi cam la aceeasi suma. Prefer insa oricand sa-mi fac interiorul la masina cu 2 fise in regie proprie, pentru ca poti acorda o atentie sporita spatiilor inguste (care de obicei la spalatorii sunt ignorate) gen intre scaune, cotiera etc. Per total mi se pare o chestie faina ce vrei sa faci, insa nu e prea mare bataie de cap cu autorizatii de la mediu etc? Succes!
  4. Daca zici tu.... important e sa fii tu impacat cu ceea ce crezi ca stii
  5. Mai documenteaza-te inainte de a da cu parul aiurea.
  6. Mall Parklake, acces permis 24/24. Free
  7. Eu la 1.83 aratam ca un ursulet pe bicicleta pe un F4. Mai ales daca ai planuri de pasager, gandeste-te la altceva parerea mea. Sunt motoare care au fost bunem dar este dificil sa mai gasesti una in mintile ei.
  8. StefanT

    Ij (izh)

    Multumesc de precizare, rugamintea mea este insa de actualitate.
  9. Frumos gestul, insa in fata mall-urilor nu cred ca este cea mai buna varianta. Ideal ar fi ca beneficiarii sa fie copii care se pot intr-adevar bucura de micile gesturi, oameni cu posibilitati materiale reduse.
  10. StefanT

    Ij (izh)

    https://www.olx.ro/oferta/motocicleta-ij-planeta-5-model-militar-ID75SvM.html#f991f3a4b4 Va salut, stimati colegi! Ma bate gandul sa achizitionez o "comunista" gata reconditionata. Fiind un simplu moft, nu doresc sa investesc o suma mare. Mi-a atras atentia urmatorul anunt, si m-ar ajuta o parere deoarece nu sunt cunoscator. EDIT: Nu ma lasa sa dau paste, aveti linkul in chenar. Se poate copia in browser. Multumiri
  11. Pe langa toate raspunsurile academice, parerea mea este ca poti merge cu 2.2-2.3 fata si 2.1-2.2 spatele, pentru ca o anvelopa mai moale se va incalzi mai repede. Acuma desigur, pentru anumite anvelope si / sau motociclete, poate fi prea putin. Trebuie testat.... P.S.: 1.9 mi se pare prea putin, poate tocmai de aia ai feelingul acela ciudat.
  12. Salut, as fi interesat. Cu cazarea ceva idei?
  13. Salutare! M-ar interesa topcase-ul, daca esti dispus sa il vinzi separat. Merci anticipat!
×
×
  • Creează nouă...