raul987 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Buna! stie cineva daca se potriveste un pinion de minsk la cuplaj la roata la hoinar? si daca se potriveste gaura cea mare din mijlocul pinionului la hoinar, ca gaurile cele mici dela suruburi stiu ca trebuie modificate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Iulie 9, 2017 Autor Share Postat Iulie 9, 2017 Am si eu o intrebare vreau sa modific pinionul depe spate sa pun unul cu 42 de dinti dar nu stiu ce pas are lantul la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2017 buna, am avut un piston de honda dio pe hoinar si nu urca mi mult de 60km/h, cand am pus pistonul vechi urca la 80-85 km/h, mentionez ca aprinderea era reglata perfect sa fie diferite decupajele din partea de jos? adica sa fie mai mici sau mai mari si din cauza aia sa nu traga motorul, sau din cauza ca pistonul de honda dio are niste perforatii deasupra boltului? imagine:https://imgur.com/a/3wpHt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Și eu am pe mobra mea tot piston honda dio dar dar nu este nici o diferență merge exact la fel din contră parcă merge putin mai bine cu pistonu honda dio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raul987 Postat Noiembrie 24, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2017 nici nu stiu ce sa fac :| zicea tatal meu ca el a avut piston honda dio si nu mergea set motor nou si nu urca mai mult de 60, am un vecin care a pus pe mobra si zice ca merge bine, pana la urma osa fiu nevoit sa pun piston de honda ca nu se mai gasesc piese originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Decembrie 17, 2017 Share Postat Decembrie 17, 2017 salut ! a incercat cineva s-a schimbe pinionul mic la hoinar ? si daca da , cum ? ce modificari , ce adaptari ? multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 salut ! a incercat cineva s-a schimbe pinionul mic la hoinar ? si daca da , cum ? ce modificari , ce adaptari ? multumesc anticipat . Pinionul original are 12 dinti , am avut de 13 dinti ( pinion de mobra 50 cu modificare pt ax de hoinar ) pt un spor de viteza si de 11 dinti ( pinion produs la o fabrica ) pentru un spor de cuplu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Decembrie 24, 2017 Share Postat Decembrie 24, 2017 Salut ! Scuze,n-am fost explicit . Ma refer la interiorul pinionului . La mobra e cumva pe semi -rotund , iar in comert sunt cu caneluri . La asta m -am referit cand am intrebat de modificari , adaptari . Multumesc . » Post actualizat in 21 Jan 2018 20:01Nu a ancercat nimeni pana acum asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Salut . Nu are nimeni nici o idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Salut . Nu are nimeni nici o idee ? Pinionul de hoinar tot pe " semirotund " este doar ca la un diametru mai mare - fata de cel de mobra 50 . Cele pe caneluri nu se potrivesc. Pot fi modificate prin frezare la interior sau decupare prin strunjire si sudat interior de pinion original . Pentru ce vrei sa modifici pinionul original de hoinar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOINAR1 Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Nu vreau sa-l modific , este uzat si vreau sa-l inlocuiesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate