Sari la conținut

Buidos

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Buidos

  1. Salut aș avea și eu nevoie de un set de stickere (cele din imagine) are cumva cineva sau știți cine poate face, am gasit pe cineva dar zice că are nevoie de grafică are cineva asa ceva?
  2. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut am nevoie pentru un virago 535 de senzorul ce citește pe volantă, are cineva unul bun?
  3. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc Pentru schemă
  4. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Bună dețin și eu un Yamaha Virago 535 din anul 1994, am o mică problemă cu el și anume ami curge ulei pe la cilindrul din spate prin zona ce se vede in poză si aș vrea săl desfac săl fac dar am impresia că curge si pe la tija de ambreiaj ce intră in motor (ce se vede in poză), ce este acolo semering sau ce are? Și cum se scoate acea tijă o pot scoate dacă desfac doar cilindrul?
  5. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Daca merge rezerva atunci cand comuti trebuie sa se auda sub rezervor un țac!
  6. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    La al meu virago 535 care este din 1994 intră exact 13 litri, chiar saptamana trecuta am desfacut sa repar rezerva caci nu mergea si am golit rezervoarele si am masurat cand am bagat, rezerva are exact 3 litri!
  7. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Chiar zilele astea am servisat furca si la xt-ul meu de 600 si la el a intrat 533 ml doar intrun tub!
  8. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Doar atât mi se pare cam puțin!
  9. Buidos

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut am un Virago 535 din 94 si trebuie sa servisez furca și as vrea sa știu cît ulei intra in furca? Cîți mililitri de ulei să bag?
  10. Oala de la ambreiaj nu ai traba cu ea decat dupa ce desfaci motorul in doua pentru ca are o siguranta pe interior!
  11. Daca ai desfacut toate suruburile nu are ce sa mai tina, mai tine doar rulmenti in carter, incearca sa ti de un carter al motorului (partea cu ambreiajul in sus) si salovestii in ambielas cu un dorn insa sa ai grija sa nu dai in filet, ca masura de siguranta poti pune piulita iar dupa cesi da drumu o scoti! Eu asa am facut cand miam desfacut motorul meu!
  12. este in 4timpi, toba exact pentru asta am dato jos pentru a avea un sunet foarte tare caci pe camp numa aude nimeni!
  13. eu unu nu pre vad cu ce ar influenta asta dar na, am mai vorbit cu cineva si mia zis ca segmenti aceia ce iam luat eu nu sunt originali, acum am cautat pe cineva in timis care sa faca segmenti cu speranta ca vor fi segmenti muuult mai buni fata de ce tot am pus !
  14. Buna am si eu un atv de 150cc si tot al segmentez dar nu tine mult, se uzeaza foarte repede segmenti si arunca ulei pe la epurator! Am pus tot felu de segmenti dar tot asa, am schimbat si cilindrul, ce fel de segmenti sa pun ca deja nu stiu ce sai mai fac? precizez ca stiu foartebine sa segmentez, mai precizez ca eu am luat toba finala jos si am facut o tiava orientata in jos sa fie din cauza asta?
  15. Citeste aici a mai discutat despre cablu de kilometraj de mobra 50 super https://motociclism.ro/topic/8762-mobra/page/154/
  16. Foarte frumoasa Mobra felicitari pentru proiect! Insa am si eu doua intrebari, burdufele de la furca fata de la ce provin? SI oglinda de pe ghidon ese cea originala sau ai adaptat alceva daca da ce mai exact?
  17. Nu cred că ai să mai gasesti garnituri eu mi le fac eu din carton de dosar!
  18. Inca nu am rezolvato, nu prea am timp, cand o să descpăr am să scriu aici
  19. Blocu motor se numeste minareli, iar crosu este Motorhispania, nu stiu ce model este stiu ca este de 80 cc
  20. Salut am si eu de ceva timp un cross de 80cc in 2 timpi şi nu se tureaza de la jumatea acceleratiei nu se mai tureaza nici cum da rateuri si nu se tureaza, daca fac distanta la bujie la 0.30 se tureaza foarte bine si si in mers merge bine insa dupa un timp de mers tot nu se tureaza dar in mers merge, insa cu bujia reglata la 0.30 nu prea vrea să pornească porneste foarte greu daca o reglez pe la 0.65 porneste la prima pedala! Am schimbat si cdiul care e cu tot cu bobina de inductie, am mai schimbat si statorul cu bobinele de la aprindere dar tot aşa face! Motorul este refacut complect (ambelaj piston segmenti rulment ace bolt piston totul nou) Ce să ai fac ca deja nu mai ştiu ce poate sa aibă!
  21. Piese noi nu doar daca gasesti ceva compatibil care sar potrivi, insa majoritatea pieselor de pe olx urmaresti anunturile cand gasesti ceva ce ati trebe ai luato!
  22. Mersi mult de pont, de mult am cautat undeva unde să cromez.
×
×
  • Creează nouă...