danysan2002 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Salutare! Mai este cineva in Bucuresti si are de imprumut pana luni seara o plasa moto? Vreau sa plec pana acasa cu ambele casti si mi-am gasit moment prost sa cumpar, toata lumea este plecata din buc. Fac cinste cu o bere. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 Daca vii pana la mine (parca ai fost dupa ulei, Sos Chitilei) iti dau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 Daca vii pana la mine (parca ai fost dupa ulei, Sos Chitilei) iti dau eu! Da, am venit si dupa ulei acum cateva saptamani. Hai ca dau acum o fuga pana la tine, mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 daca nu ai plecat deja si pta iancului ti se pare mai aproape te pot ajuta si eu cu plasa imprumut. 0756679793 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 dude, am fost pana la ai mei acasa si am gasit una, daca nu ai plecat spre john17 deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 daca nu ai plecat deja si pta iancului ti se pare mai aproape te pot ajuta si eu cu plasa imprumut. 0756679793 Mi-a imprumutat john una, ar fi fost mai aproape de mine piata iancului, dar eram deja pe drum. Mersi frumos pentru ajutor! dude, am fost pana la ai mei acasa si am gasit una, daca nu ai plecat spre john17 deja. Ti-am vazut mesajul chiar cand am intrat pe usa. Mersi frumos de ajutor, ne mai auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 aveam si eu una, zona univ, ultra central )) pacat ca abia acum vad mesajul... daca vrei o plasa moto ''de tot'' sa ma anunti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 29, 2017 Autor Share Postat Aprilie 29, 2017 aveam si eu una, zona univ, ultra central )) pacat ca abia acum vad mesajul... daca vrei o plasa moto ''de tot'' sa ma anunti Buun, cand ajung inapoi iti dau un mesaj si ti-o cumpar. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate